Multi dintre colegii mei de facultate au intampinat probleme la accesarea portalului Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, de aceea m-am gandit ca poate v-ar fi utile niste explicatii.

Am fost impreuna cu niste colege in B327A sa intrebam daca sunt probleme cu serverul deoarece nici una din noi, precum si majoritatea colegilor de la master, nu puteam intra pe portal. Asa am aflat ca de fapt noi am gresit, ni se blocase accesul la portal deoarece omisesem sa ne schimbam parola o data la 3 luni, precum este mentionat pe portal.

Domnul cu care am vorbit a fost insa foarte amabil si ne-a deblocat conturile, ne-a pus o parola temporara si ne-a atras atentia sa nu uitam sa schimbam parola peste 3 luni. Daca si voi aveti conturile blocate, trebuie sa mergeti in B327A. Este necesar sa faceti asta cat mai curand, deoarece incep examenele, asa ca pe portal vor fi postate suporturi de curs, note, informatii despre examene.

In apararea noastra, chiar nu stiam de aceasta modificare. In cei 3 ani de facultate si inca unul de master nu mi-am schimbat niciodata parola si nu au fost probleme. Probabil aceasta masura a fost introdusa incepand cu acest an, pentru a mari securitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.