Prima data am jucat poker in adolescenta. Se hotarase Felix sa ma invete si pe mine, ca sa putem juca impreuna. S-a chinuit putin, mi-a explicat regulile jocului, am jucat si bineinteles ca de fiecare data ma batea. Am inteles eu ca asa nu mai mergea, ma saturasem sa pierd tot timpul si ca sa invat mai bine am cautat un joc online de poker. Jucand impotriva calculatorului am ajuns sa inteleg acest joc si sa ma descurc. Dupa, am jucat si cu prietenii mei si deja se vedea o diferenta, iar castigand, am ajuns sa iubesc acest joc. Nu sustin ca sunt experta (nici pe departe), dar ma bucur ca macar cunosc regulile si ca in orice moment pot sa accept o invitatie la poker. 🙂

Din pacate deja a trecut ceva timp de cand nu am mai pus mana pe cartile de joc. Nici macar online nu am mai jucat, datorita lipsei de timp. Am observat ca jocurile online pe care imi petreceam eu timpul in copilarie au devenit mult mai evoluate, acum ti se ofera posibilitatea de a alege intre diferite tipuri de jocuri de poker: double hold’em, texas hold’em, omaha, omaha hi/lo, s.a, regulile sunt mai complexe, poti juca si pe bani.

Trebuie sa recunosc ca mi-e dor de joc, dar mai ales mi-e dor de acele momente frumoase in care ne adunam mai multi prieteni si jucam poker sau alte jocuri de carti. Erau momente placute, radeam, ne distram foarte mult. Cand jucam asa multi nici nu mai conta daca castigai sau nu, conta doar ca petreceam niste clipe memorabile.

Oricum, decat sa stau si sa visez la vremuri trecute de mult, mai bine fac ceva ca sa simt din nou ce simteam atunci. Cred ca e cazul sa organizez o mica petrecere in pijamale pentru fete si sa le invit astfel sa jucam iarasi poker. It will be a blast! 🙂

3 Comments on Candva jucam si poker

  1. Mie imi place tare mult jocul de carti 66 germanii ii spun Snapszer, sint indragostit de el si cred ca vre-o 2 ani nu am avut cu cine sa-l joc din cauza ca prietenii mei plecasera toti prin strainatate si cei tineri nu-l mai stiu. On line nu-l puteam juca ca nu am gasit decit pe siteuri cu inregistrare si il jucai cu parteneri reali de prin Austria ori Germania si nu intelegeam ce imi scriu..
    Apoi am gasit pe un torent un joc de Snapszer care se poate instala pe computer si de atunci il joc aproape zilnic.
    E frumos ca se joaca cu carti de joc maghiare, carti care sint specifice intregului Ardeal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.