Blog despre sortimente de ceai

A sosit si momentul in care va pot anunta de existenta blogului Tea.Mug.Ro. Veti gasi aici prezentari ale sortimentelor de ceai, cu mai multe poze, mai multe informatii, toate la subiect, fara prea multe lucruri personale. Tot aici veti gasi si o organizare mai buna a articolelor, pe categorii si sub-categorii. Astfel va fi mult mai usor sa cititi articole despre ceaiurile care va intereseaza.

O data sau de doua ori pe saptamana voi publica si pe blogul personal un articol despre ceai, dar despre unul mai deosebit sau care mi-a placut mult. In rest, vor aparea pe tea.mug.ro, asa ca daca sunteti pasionati de ceai puteti intra acolo sa cititi mai multe.

Vreau sa creez o colectie marisoara de prezentari de sortimente de ceai, de aceea daca vreti sa scrieti si voi articole despre ceai sau aveti deja scrise articole si vreti sa apara pe acel blog, imi spuneti si eu le public, bineinteles cu link catre blogul vostru.

Sper sa va placa si sa va fie de ajutor aceste prezentari.

Articole noi, aparute deja pe tea.mug.ro :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments on Blog despre sortimente de ceai

 1. adizzy
  December 11, 2010 at 12:57 am (7 years ago)

  iei e gata 😀 congrats si good luck cu el. Eu m-am abonat 😉

  Reply
  • Mihaela
   December 11, 2010 at 9:30 am (7 years ago)

   Mersi Adriana! Acum sper doar sa ma tin de el. 🙂

   Reply
 2. SweetwoodFineTeas
  December 28, 2010 at 6:04 pm (7 years ago)

  Buna Mihaela, foarte interesant site-ul si sper pe aceasta cale sa acorzi un review si sortimentelor de ceai de la noi. Am adus sortimente noi si o sa iti trimitem un email detaliat. Sarbatori fericite si la anul sa speram ca ceaiul va fi tot un subiect “hot”!

  Reply
  • Mihaela
   December 28, 2010 at 6:20 pm (7 years ago)

   Multumesc mult. As fi incantata sa fac un review unui produs de pe sweetwood.ro. Astept mailul de la dvs.

   Reply

Leave a Reply

More in blog
Pagina de Facebook pentru blog

Cu siguranta ati remarcat in coloana din dreapta a blogului acel widget cu pagina de Facebook a blogului. Poate v-ati...

Close