Masti de dormit by Peticel

V-am mai povestit de mastile de dormit realizate de Peticel, dar am vrut sa fac un post separat doar despre acestea deoarece imi plac mult prea mult. Eu nu folosesc masti de dormit insa Peticel le face atat de dragute si simpatice, incat as cumpara una doar ca sa o am in casa. 🙂

Desenele sunt grozave, dar imi place si forma mastilor – nasul este lasat liber, pentru a putea respira usor, masca se prinde cu elastic, pentru o sustinere cat mai buna. Mastile arata foarte bine, zonele de la ochi sunt simetrice, contururile au fost realizate cu mare atentie, nu observ denivelari. Acest lucru este foarte important, mai ales daca doriti sa daruiti cuiva cadou o masca.

Am observat cu incantare ca Peticel a realizat masti de dormit si cu modele cu specific de iarna, ceea ce ma bucura. Mi-ar placea sa vad mai multe astfel de produse, mai ales la producatorii de handmade din Iasi.

Am ales cateva modele pe care sa vi le arat, costa 20 lei/bucata si cred ca pot fi si personalizate. Pentru mai multe detalii sau comenzi, luati legatura direct cu Peticel.

Mastile de dormit pot reprezenta un cadou dragut pentru Sarbatori, insa tineti minte sa faceti comanda din timp.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Irina

10 Comments on Masti de dormit by Peticel

 1. Andreea
  December 9, 2010 at 11:44 am (7 years ago)

  Eu mi-am luat o gentuta de la Peticel anul trecut si nu cred ca am mai purtat altceva de atunci. Ma insoteste absolut peste tot si mai ca imi e mila de cat am tarnuit-o dupa mine pe la targuri, cate am varsat pe ea si cate ploi a prins. Dar rezista perfect si o ador in continuare 😀

  Reply
 2. Ninu
  December 9, 2010 at 4:00 pm (7 years ago)

  Sint superbe… si cred ca se potrivesc tare fain Romanilor… mai ales ca la tot mai multi dintre ei li s-au deschis ochii… cam tirziu ce-i drept..dar mastile astea le-ar pica taman bine.
  Somnul natiunii…. e folositor…unora 🙂

  Reply
 3. Oana
  December 9, 2010 at 5:27 pm (7 years ago)

  Le-am observat si eu mai demult pe net. Sunt foarte dragute si chiar practice atunci cand locuiesti cu cineva care vrea sa se uite la tv sau sa citeasca si tu vrei sa dormi. Nu te mai deranjeaza lumina.

  Reply
 4. Mihaela
  December 9, 2010 at 6:12 pm (7 years ago)

  Da, sunt utile daca camera in care dormi e prea luminata noaptea sau daca vrei sa dormi la pranz…de asemenea cand esti in tren/masina/avion si vrei sa te odihnesti.

  Reply
 5. Mada
  December 9, 2010 at 10:05 pm (7 years ago)

  Vai,de cand cautam asa ceva la un pret rezonabil!!! Am un somn de bebelus,si la orice sclipire de lumina ma trezesc,multumesc Mihaela :)) !

  Reply
  • Mihaela
   December 9, 2010 at 10:17 pm (7 years ago)

   Mada: cu mare placere! 🙂 Ma bucur ca-ti plac si tie mastile de dormit realizate de Peticel.

   Reply
 6. iuliana nita
  February 13, 2011 at 1:06 pm (7 years ago)

  Buna ,

  Cum pot comanda o astfel de masca de dormit ?

  Reply
 7. Valentina
  January 1, 2016 at 4:13 pm (2 years ago)

  Buna ,
  Nu pot sa intru pe blog , deoarece ,, imi refuza permisiunea” . Ce as putea sa fac pentru a efectua comanda ?

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Masti de dormit by Peticel

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Crafty, Mihaela Anghel. Mihaela Anghel said: Masti de dormit by Peticel – http://tinyurl.com/27ox7x3 […]

Leave a Reply

More in cumpărături
Coliere/bratari cu esarfa

Andreea GloryBox a creat niste minunatii de accesorii: coliere/bratari cu esarfa. Mie imi plac la nebunie, sunt ceva deosebit, elegant...

Close