V-am mai povestit de mastile de dormit realizate de Peticel, dar am vrut sa fac un post separat doar despre acestea deoarece imi plac mult prea mult. Eu nu folosesc masti de dormit insa Peticel le face atat de dragute si simpatice, incat as cumpara una doar ca sa o am in casa. 🙂

Desenele sunt grozave, dar imi place si forma mastilor – nasul este lasat liber, pentru a putea respira usor, masca se prinde cu elastic, pentru o sustinere cat mai buna. Mastile arata foarte bine, zonele de la ochi sunt simetrice, contururile au fost realizate cu mare atentie, nu observ denivelari. Acest lucru este foarte important, mai ales daca doriti sa daruiti cuiva cadou o masca.

Am observat cu incantare ca Peticel a realizat masti de dormit si cu modele cu specific de iarna, ceea ce ma bucura. Mi-ar placea sa vad mai multe astfel de produse, mai ales la producatorii de handmade din Iasi.

Am ales cateva modele pe care sa vi le arat, costa 20 lei/bucata si cred ca pot fi si personalizate. Pentru mai multe detalii sau comenzi, luati legatura direct cu Peticel.

Mastile de dormit pot reprezenta un cadou dragut pentru Sarbatori, insa tineti minte sa faceti comanda din timp.

10 Comments on Masti de dormit by Peticel

  1. Eu mi-am luat o gentuta de la Peticel anul trecut si nu cred ca am mai purtat altceva de atunci. Ma insoteste absolut peste tot si mai ca imi e mila de cat am tarnuit-o dupa mine pe la targuri, cate am varsat pe ea si cate ploi a prins. Dar rezista perfect si o ador in continuare 😀

  2. Sint superbe… si cred ca se potrivesc tare fain Romanilor… mai ales ca la tot mai multi dintre ei li s-au deschis ochii… cam tirziu ce-i drept..dar mastile astea le-ar pica taman bine.
    Somnul natiunii…. e folositor…unora 🙂

  3. Le-am observat si eu mai demult pe net. Sunt foarte dragute si chiar practice atunci cand locuiesti cu cineva care vrea sa se uite la tv sau sa citeasca si tu vrei sa dormi. Nu te mai deranjeaza lumina.

  4. Da, sunt utile daca camera in care dormi e prea luminata noaptea sau daca vrei sa dormi la pranz…de asemenea cand esti in tren/masina/avion si vrei sa te odihnesti.

  5. Vai,de cand cautam asa ceva la un pret rezonabil!!! Am un somn de bebelus,si la orice sclipire de lumina ma trezesc,multumesc Mihaela :)) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.