Nu mai sunt decat 2 saptamani pana la Craciun asa ca am inceput sa ma gandesc la toate pregatirile necesare…curatenie, mancare, cumparaturi, cadouri. Anul trecut le-am lasat pe ultima suta de metri si a fost o intreaga nebunie, asa ca vreau ca in acest an sa fac totul ca la carte, din timp, pentru ca pe 24 decembrie sa stau si sa ma relaxez, nu sa umblu prin oras innebunita.

Daca rudelor de sex feminin stiu cam ce sa le iau (nici nu e dificil: carti, rame foto, bijuterii, cosmetice), pentru barbatii din familia mea este mai greu. In special pentru prietenul meu, deoarece as dori sa-i iau ceva mai deosebit in acest an, ceva de care sa aiba nevoie si pe care sa-l foloseasca cu placere.

Cum insa nu prea vrea sa-mi spuna exact ce isi doreste, am cautat pe internet tot felul de produse si m-am oprit asupra ofertei de Monitoare LCD de la OKTAL. Interesant mi s-a parut monitorul LCD Acer G195HQVb; se incadreaza in bugetul meu si stiu ca i-ar folosi un astfel de monitor la birou, pentru a lucra mai usor.

Nu ma prea pricep eu la date tehnice, insa am vazut ca are diagonala de 18.5 inch (destul de bun),  un consum de energie ok, timp de raspuns de 5ms, luminozitate de 200cd/m2. Monitorul costa 405 lei, i se ofera garantie 24 de luni.

Voi v-ati gandit ce le cumparati partenerilor cadou? Eu dupa aproape 10 ani de relatie am cumparat cam toate cadourile tipice (ceas, bratara, haine, ursuleti de plus – in adolescenta 😛 , accesorii pentru masina, elicoptere de jucarie, s.a.).

6 Comments on Idei de cadouri pentru Craciun: monitor LCD

  1. Barbatilor in general le plac gadgeturile si intotdeauna se gaseste ceva pe gustul lor. Atata doar ca preturile nu sunt mereu accesibile. Al meu isi doreste un Kindle e-reader pentru ca are multe carti in format electronic si se citesc foarte greu pe computer. Sa vedem ce zice Mosul 🙂

    • Americanca: Cam scump Kindle, cel putin aici la noi. Eu nu vreau sa dau peste 100 euro pe cadouri in acest an, sunt multe alte cheltuieli necesare.

  2. Pretul monitorului este bun insa pentru cadou mi se pare scump. Bine pentru prieten/prietena poti face acest sacrificiu dar eu in general merg pe cadouri funny si catchy asa. Astea de obicei nu sunt asa scumpe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.