Am zambit intreaga zi dupa ce am venit de la ultima intalnire a Clubului de Carte. Am fost foarte bucuroasa ca am putut petrece cateva ore in compania unor persoane care consider ca mi-au devenit prietene, m-am simtit grozav, pot spune ca aceasta intalnire m-a revigorat.

Ne-am intalnit din nou in cafeneaua Avant-Garde, unde am fost foarte bine primiti; le multumesc pe aceasta cale pentru amabilitate. Am gasit o librarie putin schimbata si o cafenea cu un meniu nou, cu ceaiuri Passion Products (acesta cred ca e numele lor, nu era foarte clar pe meniu), distribuite de IPC Trade din Iasi. Voi reveni cu un articol in care va voi prezenta 4 sortimente incercate.

Cele mai interesante momente ale intalnirii: am facut cunostinta cu Anca Hotineanu, membru nou al Clubului de Carte, o fata deosebita, care ne-a recomandat multe carti interesante; am facut schimb de ceaiuri – eu oricum le dadusem zilele trecute pungute de ceai Cristinei, Simonei si Roxanei, acum am adus doar pentru Anca si Raluca, si cu aceasta ocazie am primit si eu pungute cu muuulte ceaiuri (pe care de-abia astept sa vi le prezint!) de la Cristina si Simona; ne-am decis sa mergem in viitorul apropiat impreuna la teatru/opera/opereta/filarmonica si de asemenea si la targul handmade Tres Chic de saptamana viitoare; am facut ca de obicei schimb de carti.

Am vorbit despre o multime de lucruri, ceea ce ma bucura, pentru ca astfel ne cunoastem din ce in ce mai bine. Am discutat despre carti, filme, teatru, opera, ceaiuri, retete culinare, produse si targuri handmade sau despre relatiile noastre. A fost grozav si de-abia astept urmatoarea intalnire! Sper sa o putem realiza la mijlocul lunii ianuarie, nu as vrea sa astept pana in februarie. ­čÖé

In continuare puteti vedea cateva poze de la intalnire. Ca de obicei, intregul set de poze este disponibil pe pagina de Facebook a blogului.

6 Comments on Despre Book Club Meeting nr 5

  1. Mi-a placut foarte mult, si ai avut dreptate, cei de la Avant-Garde au fost foarte draguti cu noi..mai ales ca ne-au dat si tichetele alea. ­čÖé
    Cred ca ar trebui sa mai facem acolo, pe viitor. Acum insa, de-abia astept sa ne vedem si in alta imprejurare, nu numai asa, pentru ca, asa cum ai zis, daca ar fi sa asteptam pana in februarieeeee…ar fi prea mult!

  2. Foarte interesanta intalnirea de data aceasta si chiar ar trebui sa ne intalnim si cu alte ocazii ­čÖé
    Iar Anca este o persoana foarte placuta si simpatica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.