Mosu’ Peticel a venit mai devreme in acest an si mi-a adus cea mai frumoasa masca de dormit, exact modelul pe care mi l-am dorit!

Vreau sa ii multumesc mult lui Peticel pentru cadou, pentru generozitate si pentru grija cu care a pictat si a realizat aceasta masca. Adevarul este ca m-a impresionat, si nu numai cu felul in care arata masca, ci si cu etichetele care o insoteau: una de prezentare cu adresa blogului, mailului si cu mesajul “cu drag de la peticel”, una in care sunt prezentati cu haz ochelarii pentru somn (masca de dormit) si una cu informatii despre modul de realizare si cu sfaturi de spalare.

Am ales acest model pentru ca mi s-a parut deosebit, ingenios, original si amuzant. Si numele oferit – “ochelari pentru somn cu mic dejun inclus” e grozav; Peticel nu duce lipsa de creativitate, asta e sigur. 🙂 Voi insa puteti sa va alegeti si alte modele, cu animalute, cu mesaje, cu peisaje de Craciun, s.a. Toate modelele de masti de dormit realizate de Peticel pana acum le gasiti aici.

Si acum sa va povestesc despre masca…Nu mai incercasem niciodata o masca de dormit, a fost prima mea experienta de acest gen. Imi place mult ca are acel elastic la spate, care tine bine masca pe ochi si nu-i permite sa cada sau sa se miste mai jos sau mai sus. Eu cand dorm ma misc destul de mult si daca masca s-ar desprinde ar ajunge sa fie mototolita in timpul somnului sau in gura lui Albert (cainele meu), atunci cand ar cadea de pe pat. Tot datorita elasticului, masca de ochi se poate pune rapid pe ochi, nu trebuie sa te chinui cu prinderea ei, nu se incalceste parul, nu te tragi singura de par, s.a. Masca este comoda, nu deranjeaza ochii sau nasul. Nasul nu este acoperit deloc, se poate respira in voie, iar ochii nu sunt presati puternic. De asemenea, masca are in interior un material moale si astfel se simte foarte placut pe ochi.

Ce mai, sunt foarte incantata de ea! 🙂 Multumesc Peticel!

10 Comments on Ochelari pentru somn cu mic dejun inclus

    • Multumesc mult Ninu!
      N-am mai scris in articol, dar i-am incercat azi-noapte si a fost chiar foarte bine. 🙂 Nu v-as fi putut scrie recomandarea fara sa-i incerc inainte. 😛

    • Ma bucur ca-ti plac Anca! Peticel tocmai a adaugat o multime de masti de dormit dragute pe blogul ei + cornite de ren, o minunatie. 🙂

  1. Am vazut si eu acum si mi-e si mai greu sa ma decid. Eu sunt fana a pisicilor :)) si sunt atat de multe modele incat chiar mi-e greu. Si cornitele de ren sunt foarte tari!

    • Anca: Da, sunt foarte multe modele reusite. Eu am deja cornite de ren, mi-am cumparat acum un an dintr-un hipermarket. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.