Datorita Alinei am aflat povestea lui David. La nastere a suferit o hemoragie cerebrala care i-a efectuat creierul – cu aceasta situatie se lupta de 3 ani, incercand sa supravietuiasca si sa reuseasca sa traiasca o viata mai buna.

David are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea realiza doua sesiuni de tratament (a cate 15 de sedinte fiecare) la hiperbara din Constanta. Din suma necesara s-a strans mai bine de jumatate, nu mai este nevoie decat de aproximativ 3000 lei pentru ca acest copil sa poata realiza aceste sesiuni necesare pentru sanatatea sa. Va rog, daca aveti posibilitatea, sa donati orice suma puteti.

Pentru David. Pentru un viitor mai bun. Multumesc.

Suma necesara: 8.500 ron
S-au donat pana in prezent 5.100 ron si 150 euro.

Puteti dona orice suma in unul din conturile:
Ron: RO90BPOS36607055170RON01
Euro: RO25BPOS36607055170EUR01
deschise la BANCPOST Timisoara
SWIFT BPOSROBU
Titular: Teodorescu Valentina Liana (mama)
a se specifica “donatie”

16 Comments on Pentru David

  1. Chiar mama lui David mi-a spus si mie de cazul lor…si ma simt asa mica…in oceanul asta mare…dar asa mica cum ma simt am postat si eu pe contu meu de facebook povestea lui, si bannerul spre blogul sau este si la mine pe blog. Sper din tot sufletul sa adune banutii necesari .

    • Laura: Impreuna putem sa-l ajutam. Fie ca mentionam pe blog, facebook, twitter sau ca povestim unei prietene, ajutam ca povestea lui David sa fie cunoscuta si astfel sunt sanse mai mari ca suma de bani necesara sa fie stransa.

  2. De la mama lui David am aflat si eu … D-aia m-am si mobilizat atat de repede si-am dat mai departe, cu cat stiu mai multi si mai devreme cu atat mai bine!
    Multumesc fetelor pentru preluarea articolelor!!Stiam ca pot conta pe prietenii din online. 🙂

  3. Dragi mei va multumesc din suflet ati facut un gest mare pentru David sa aveti parte de multa fericire sa fi-ti sanatosi si D-zeu sa va rasplateasca .In 30 aprilie vom merge la Constanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.