Ii multumesc Adrianei pentru aceasta leapsa – o trimit si eu mai departe celor pasionati de lectura: Anca, Simona, Cristina, Diana, Maya.

a) Ce carte ati alege sa deveniti? Ce carte v-ar placea sa recititi din nou si din nou si din nou?

Micul print – Antoine de Saint-Exupery. De cate ori o citesc simt ca o redescopar, gasesc sensuri noi pentru anumite cuvinte, paragrafe, scene.

b) Considerand ca nu se mai pot tipari carti vreodata, vietile diversilor oameni devin ele insele legende, epopei si drame recitate. Viata dumneavoastra ce ati dori sa fie? Poveste de dragoste, roman de aventuri, carte de filosofie?

Cu siguranta o poveste de dragoste, cu final fericit. Mi-ar placea sa fie ceva de genul cartilor scrise de Jane Austen, sa nu semene cu “La rascruce de vanturi” de Emily Bronte. Cartile de filozofie mie nu-mi plac, mi se par teribil de plictisitoare iar roman de aventuri…nu imi place riscul, mereu prefer siguranta in locul riscului.

c) Cat de departe ati merge pentru cuvantul scris? Considerati ca sunteti acum 4-5 secole, exista inca dansuri si muzica si cantari si povestiri si toate cele, doar scriitura nu. Cat de tare v-ar lipsi?

Cum spunea si Adriana, daca nu as sti ce inseamna, probabil nu mi-ar lipsi atat de mult.

d) Daca v-ati transforma ACUM in carte, cate pagini ar avea si ce ar fi?

Nu as dori sa am prea multe pagini, nu vreau sa plictisesc pe nimeni. Mi-ar placea sa fie o biografie, sa vorbeasca despre gandurile si viata mea.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments on Leapsa omul-carte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.