Plugin cu probleme

Delia, Alina si Lusio mi-au atras atentia asupra unei probleme a blogului – nu se retineau datele (nume, adresa mail, adresa blog/site) atunci cand lasai comentarii; cand reveneai, trebuia sa le mai scrii o data.

De atunci am tot incercat sa repar problema. Initial am crezut ca e de la tema; Andrei m-a ajutat, si-a instalat si el tema si s-a dovedit ca nu e tema vinovata. Am mai observat ca pe alte bloguri cu aceeasi tema zona de comentarii se vede diferit si datele se retin – nu puteam sa inteleg de ce la mine se vede altfel.

Bineinteles ca solutia era cea mai simpla cu putinta – vinovat era un plugin. 🙂 Mai exact, pluginul Paged Comments, care s-a suprapus peste functionalitatea default a temei. Vreau sa-i multumesc din suflet lui Stefan ca m-a ajutat sa rezolv problema, eram chiar preocupata de acest aspect, nu-mi place sa fie probleme pe blog, vreau ca totul sa fie in stare perfecta de functionare.

De acum puteti lasa comentarii mai usor si mai rapid si, in plus, se vede clar daca dati reply la un alt comentariu, nu se mai amesteca comentariile intre ele, de nu mai stii cine a raspuns la cine – sper sa va bucure acest aspect. Daca mai semnalati probleme, va rog mult sa ma anuntati si voi face tot posibilul sa le rezolv.

O seara frumoasa in continuare! (I’m happy! 🙂 )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 Comments on Plugin cu probleme

 1. addicted
  March 17, 2011 at 8:42 pm (7 years ago)

  De problema asta iti spusesem si eu de mult, de cand te-am vizitat prima data … Incepusem sa ma invat insa e de N ori mai bine asa so thanks dear! 😀

  Reply
  • Mihaela
   March 17, 2011 at 8:43 pm (7 years ago)

   Da, Alina! Va multumesc din suflet voua, care m-ati atentionat, ca eu nu mi-as fi dat niciodata seama. 🙂 Me happy! 😛 😛

   Reply
 2. Malli
  March 17, 2011 at 8:47 pm (7 years ago)

  Super, felicitari pentru rezolvare :D. E mult mai bine asa!

  Reply
  • Mihaela
   March 17, 2011 at 8:49 pm (7 years ago)

   Multumesc Malli. Da, e chiar foarte bine, ce ma bucur…. 🙂

   Reply
 3. addicted
  March 17, 2011 at 8:55 pm (7 years ago)

  Me happy that you re happy. 🙂

  Reply
  • Mihaela
   March 17, 2011 at 8:58 pm (7 years ago)

   Alina: :”>

   Reply
 4. Alex
  March 17, 2011 at 10:50 pm (7 years ago)

  Daca nu ai apelat la echipa wordpresszero 😀 rezolvai mai repede si fara batai de cap. Ma bucur totusi ca te-ai descurcat.

  Reply
  • Mihaela
   March 17, 2011 at 10:54 pm (7 years ago)

   Alex, nu vreau chiar sa te innebunesc la cap. 🙂 Asa ca te stresez cu atatea si tu esti atat de amabil si ma ajuti mereu! 🙂 Multumesc! 😛

   Reply
 5. Cealaltă Ancuţă
  March 17, 2011 at 10:55 pm (7 years ago)

  oooo da! Pe mine mă pierdea mai mult poziţionarea pozei la comentarii, faptul că nu se putea răspunde la ele decât faptul că trebuia să-mi scriu numele de fiecare dată. Felicitări”

  Reply
  • Mihaela
   March 17, 2011 at 10:57 pm (7 years ago)

   Multumesc mult Anca! 🙂 Tare incantata sunt ca merg lucrurile mai bine, ca e mai simplu si mai placut pentru cititori si pentru mine.

   Reply
 6. Raluca N.
  March 17, 2011 at 11:59 pm (7 years ago)

  Vai ce ma bucur ca ai rezolvat problema cu commenturile mai ales ca nu reuseai sa ii dai de urma. Dupa cum banuiam si eu era vorba de o chichita. Acuma observ ca se vad si mai bine afisate in interfata grafica 🙂 te indeamna sa comentezi la articol . Eu chiar imi propusem intr-o zi sa-mi rezerv timp sa inspectez si eu problema si sa te ajut in acest sens. (ca doar nu degeaba stiu informatica :P).

  Reply
  • Mihaela
   March 18, 2011 at 12:01 am (7 years ago)

   Raluca, multumesc! 🙂 Da, se vad mult mai bine, sunt mai clare, stii ordinea lor, e mai usor si mai vizibil atunci cand raspunzi la fiecare in parte.
   Ei, eu nu am vrut sa innebunesc lumea, la un moment dat si uitasem de aceasta problema pana cand a venit un comentator si mi-a atras iarasi atentia.

   Reply
 7. Nice
  March 18, 2011 at 1:48 am (7 years ago)

  Ce schimbare inspirata, chiar ca te indeamna sa comentezi. Imi place mult noua grafica si verdele asta fresh, primavaratec. 🙂

  Reply
  • Mihaela
   March 18, 2011 at 8:25 am (7 years ago)

   Multumesc Nice! Si cand ma gandesc ca asa era tema de la sine si eu ma chinuiam cu celalalt stil de vizualizare comentarii..

   Reply
 8. Diana
  March 18, 2011 at 7:39 pm (7 years ago)

  Într-adevăr… acuma e deja mai bine. 😀

  Reply
  • Mihaela
   March 18, 2011 at 8:03 pm (7 years ago)

   Chiar ca, s-a si vazut azi la comentarii, un pic mai multe ca de obicei. 🙂

   Reply

Leave a Reply

More in blog
Blogul: de ce?

Am primit o leapsa foarte interesanta de la Anca, cu intrebari despre blog. Multumesc! 1. Cand ai inceput sa scrii online?

Close