Delia, Alina si Lusio mi-au atras atentia asupra unei probleme a blogului – nu se retineau datele (nume, adresa mail, adresa blog/site) atunci cand lasai comentarii; cand reveneai, trebuia sa le mai scrii o data.

De atunci am tot incercat sa repar problema. Initial am crezut ca e de la tema; Andrei m-a ajutat, si-a instalat si el tema si s-a dovedit ca nu e tema vinovata. Am mai observat ca pe alte bloguri cu aceeasi tema zona de comentarii se vede diferit si datele se retin – nu puteam sa inteleg de ce la mine se vede altfel.

Bineinteles ca solutia era cea mai simpla cu putinta – vinovat era un plugin. 🙂 Mai exact, pluginul Paged Comments, care s-a suprapus peste functionalitatea default a temei. Vreau sa-i multumesc din suflet lui Stefan ca m-a ajutat sa rezolv problema, eram chiar preocupata de acest aspect, nu-mi place sa fie probleme pe blog, vreau ca totul sa fie in stare perfecta de functionare.

De acum puteti lasa comentarii mai usor si mai rapid si, in plus, se vede clar daca dati reply la un alt comentariu, nu se mai amesteca comentariile intre ele, de nu mai stii cine a raspuns la cine – sper sa va bucure acest aspect. Daca mai semnalati probleme, va rog mult sa ma anuntati si voi face tot posibilul sa le rezolv.

O seara frumoasa in continuare! (I’m happy! 🙂 )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 Comments on Plugin cu probleme

 1. De problema asta iti spusesem si eu de mult, de cand te-am vizitat prima data … Incepusem sa ma invat insa e de N ori mai bine asa so thanks dear! 😀

  • Da, Alina! Va multumesc din suflet voua, care m-ati atentionat, ca eu nu mi-as fi dat niciodata seama. 🙂 Me happy! 😛 😛

  • Alex, nu vreau chiar sa te innebunesc la cap. 🙂 Asa ca te stresez cu atatea si tu esti atat de amabil si ma ajuti mereu! 🙂 Multumesc! 😛

 2. oooo da! Pe mine mă pierdea mai mult poziţionarea pozei la comentarii, faptul că nu se putea răspunde la ele decât faptul că trebuia să-mi scriu numele de fiecare dată. Felicitări”

  • Multumesc mult Anca! 🙂 Tare incantata sunt ca merg lucrurile mai bine, ca e mai simplu si mai placut pentru cititori si pentru mine.

 3. Vai ce ma bucur ca ai rezolvat problema cu commenturile mai ales ca nu reuseai sa ii dai de urma. Dupa cum banuiam si eu era vorba de o chichita. Acuma observ ca se vad si mai bine afisate in interfata grafica 🙂 te indeamna sa comentezi la articol . Eu chiar imi propusem intr-o zi sa-mi rezerv timp sa inspectez si eu problema si sa te ajut in acest sens. (ca doar nu degeaba stiu informatica :P).

  • Raluca, multumesc! 🙂 Da, se vad mult mai bine, sunt mai clare, stii ordinea lor, e mai usor si mai vizibil atunci cand raspunzi la fiecare in parte.
   Ei, eu nu am vrut sa innebunesc lumea, la un moment dat si uitasem de aceasta problema pana cand a venit un comentator si mi-a atras iarasi atentia.

 4. Ce schimbare inspirata, chiar ca te indeamna sa comentezi. Imi place mult noua grafica si verdele asta fresh, primavaratec. 🙂

  • Multumesc Nice! Si cand ma gandesc ca asa era tema de la sine si eu ma chinuiam cu celalalt stil de vizualizare comentarii..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.