Pe Tea Mug deja v-am spus cateva cuvinte despre magazinul Drumul Ceaiului, dar aici voi reveni cu mai multe detalii.

Dupa ce Chadao l-a recomandat, am “rasfoit” putin paginile cu produse si am ramas foarte incantata cand am vazut pu-erh-urile, ceaiurile Oolong, dar si accesoriile de ceai. Inainte sa va povestesc despre ei m-am gandit sa comand, sa vad daca sunt multumita de produse si sa ma lamuresc cum se face comanda. I-am mentionat si Simonei si atunci ne-am hotarat sa facem impreuna comanda, nu pe magazinul online, ci telefonic, pentru a fi mai sigure ca ni se trimit produsele rapid.

Simona a vorbit cu domnul Istvan de la Ceainaria Drumul Ceaiului (da, este chiar o ceainarie deschisa in Cluj), am stabilit ce ne doream, modul de transport si in doar 3 zile am primit coletul.

In pozele de mai jos puteti sa observati cam ce am comandat: flori de amaranth si garoafa, ceaiuri artizanale, bile pu-erh cu trandafir. Comanda a fost in valoare de 32 lei, incluzand aici si transportul prin posta (8 lei). Am fost foarte incantate cand am descoperit in cutie 2 ceaiuri artizanale oferite cadou de 8 martie, cate una pentru fiecare. 🙂

Daca doriti sa comandati, va recomand sa o faceti telefonic, aveti aici numarul de telefon + poze din ceainarie (absolut spectaculoase, mi-ar placea sa fie si in Iasi ceva asemanator).

Deocamdata am reusit sa testez doar ceaiul de amaranth, urmeaza ca in weekend sa incerc si bila de pu-erh (de-abia astept! 😛 ).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments on Drumul Ceaiului

  1. Am rasfoit si eu magazinul online, au ceaiuri cu adevarat interesante. Cu siguranta o sa comand de la ei, dar dupa luna martie.
    Abia astept sa vorbesti despre fiecare in parte. 😛

    • Pai eu mai am de vorbit despre bila pu-erh si ceaiul artizanal, Simona si-a cumparat mai multe, o sa povesteasca ea si despre ceaiul de garoafa si despre un alt ceai artizanal. Sunt tare curioasa cu bila de pu-erh cu trandafir, suna tare bine. 😛

    • Thea, multumesc mult! Te mai asteptam pe tea mug; poti sa devii si editor, daca iti place sa testezi ceaiuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.