Sambata a fost o zi absolut superba asa incat ne-am luat catelul si am mers la o plimbare prin Padurea Breazu. Am apucat sa-i fac vreo doua poze si sa-l filmez; zilele astea o sa va arat mai multe filmulete cu el, le avem pe conturile noastre de Youtube, dar nu le-am facut publice pana acum. Sa vedeti si voi cat de simpatic e. 🙂

Imi plac atat de mult transformarile din natura specifice primaverii…au inflorit primele flori, au inceput sa iasa fire mici de iarba printre frunzele uscate…Cum sa nu fii optimist cand simti ca totul din jur renaste?

 

 

23 Comments on Primavara…

 1. Se pare ca i-a priit iesirea cred ca a putut zburda in voie 🙂 era si el dorit de miscare mai ales ca era frumos afara ..azi din pacate nu se poate spune acealasi lucru 😐

  • Da, stiam ca se face mai urat azi de aceea am vrut sa-l scoatem ieri sa alerge bine. Daca l-ai vedea acum…doarme cu picioarele in sus. :))

 2. Pfff… ce-aș vrea și eu o ieșire la pădure…
  Pe aici prin grădinile din fața locului n-au dat decât frunzele la flori…

  • Poate mergi weekendul viitor pana intr-o padurice, poate la un gratar…Eu prefer padurile pentru ca aici poate alerga Albert in voie. In parcurile din Iasi nu e voie cu caini.

   • Sunt un pic cam eco și nu sunt de acord cu grătarele. 😀
    Și tocmai de asta nu mă duc în păduricile din București pentru că majoritatea celor accesibile sunt împănate cu distrugătorii de păduri prin prepararea de mici și cele anexe.
    Mă mulțumesc și cu o plimbare prin parcurile astea mari… dar mi-e și dor de vremurile când mergeam în copilărie prin păduri și chiar te bucurai de o plimbare în natură, fără miros de grătar și zgomot de muzică…

    • Eh, in Iasi inca sunt posibile aceste plimbari. Sambata nu mai era nimeni in padure, era liniste, aer curat…O placere sa te plimbi. Singurul neajuns erau gunoaiele din zona. In timpul facultatii am mers acolo o grupa intreaga si am strans gunoiul, dar dupa aia vin altii si pun la loc. Am fost socata atunci sa observ ca oamenii de la casele din jur isi arunca gunoiul peste gard. Strangeam nu resturi de la gratare, ci resturi casnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.