Vă anunţ cu multă bucurie deschiderea oficială a magazinului online Compania Ceaiului. Veţi găsi aici sortimente de ceai de calitate superioară precum şi accesorii foarte frumoase şi care vă asigur, nu se găsesc în magazinele din ţară.

Compania ceaiului ne încântă cu o selecţie de ceaiuri albe (Silver Needle, Bai Mu Dan), verde (Pouchong, Mao Jian), oolong (ali shan, anxi rou gui, ţie guan yin), negru (yunnan black, keemun hao ya), puerh, blooming teas (osmanthus, precious blossom) şi iasomie (perle de iasomie). Vă recomand şi selecţiile Canton Tea disponibile pe site – câte 5 sortimente a 10 grame fiecare.

Pe mine m-au atras în special accesoriile de pe site – ceainice Piao I, gaiwan, ceşti yixing sau gong fu din porţelan, set instrumente gong fu.

Şi asta nu e tot. Încă se lucrează la site, vor mai fi adăugate şi alte produse interesante. Partea bună este că nu se plăteşte transport, deci nu se mai adaugă taxe în plus la comanda voastră.

Am şi o surpriză de final pentru voi: un cod de reducere “MIHAELAANGHEL” în valoare de 15% pentru cumpărăturile realizate pe magazinul online Compania Ceaiului.

De asemenea, anunţ oficial colaborarea dintre Compania Ceaiului şi Tea Mug – Compania Ceaiului a devenit partenerul nostru şi foarte curând veţi găsi pe site prezentări la sortimente de ceai disponibile pe magazinul online. Le vom testa pentru voi şi vă vom spune părerea noastră (de pasionaţi dar începători în ale ceaiului).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 Comments on Compania ceaiului

  1. Am vazut cateva produse interesante pe site…mi-as lua vreo 2 mostre. Oricum e clar un magazin pentru pasionati, nu pentru incepatori sau pt cei care beau ceai doar in scop medical.

    • Cam asa ceva Ema. Nu vei gasi aici ceaiuri de fructe, preferatele multora, iar preturile nu sunt chiar foarte, foarte mici, deoarece e vorba de ceaiuri de calitatea I, unele din ele chiar premiate.

    • Da, imi place mult ceainicul Piao I, este foarte util. Cred ca am sa-mi cumpar unul, dar pentru la iarna, ca pe caldura asta nu prea imi vine sa beau ceaiuri. 🙂

  2. Multumesc pentru articol. Am ajuns un pic mai tarziu aici deoarece a fost o saptamana cam aglomerata pentru mine. Sper ca ceaiurile de la mine sa va placa, si vreau pe aceasta cale sa asigur cititorii tai ca stau in spatele calitatii ceaiurilor si produselor de la magazinul meu si sunt disponibil pentru orice intrebari sau nelamuriri.

  3. Eu mi-am comandat un ceainic Piao I. E foarte practic, mai ales la birou. Pot bea o zi intreaga cu cel mai mic efort (doar o sursa de apa fierbinte am nevoie)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.