Pe perioada verii nu avem parte de serialele cu care ne-am obişnuit şi pe care le iubim, dar măcar ne putem ocupa timpul liber cu seriale noi. Dintre acestea, astăzi vă prezint Switched at Birth, Love Bites şi Happily Divorced. Voi reveni zilele viitoare şi cu altele, ca să nu aglomerez acum prea tare articolul.

Switched at Birth

Nu vă aşteptaţi la mare lucru, este un serial de familie (realizat de ABC Family), uşurel, drăguţ, bun de vizionat seara. Nu este captivant, însă prezintă câteva aspecte interesante.

Bay Kennish (Vanessa Marano) simte că nu este fiica părinţilor săi. În urma unui test realizat la şcoală se hotărăşte să facă un test ADN pentru a fi sigură, aşa că îi convinge pe părinţii ei şi merg la un laborator specializat. Se pare că a avut dreptate, are loc o căutare a adevăraţilor ei părinţi şi astfel familia Kannish ajunge să fie legată pe viaţă de familia Vasquez. Bay este de fapt fiica Reginei Vasquez iar Toby şi Kathryn Kennish o cunosc pe adevărata lor fiică, Daphne (Katie Leclerc). Familia Kennish trebuie să se obişnuiască şi cu şocul aflării că Daphne este surdă încă din copilărie, în urma îmbolnăvirii cu meningită.

Pentru ca să poată să aibă o relaţie cu fiicele lor biologice, Regina, Toby şi Kathryn trebuie să înveţe să trăiască împreună şi să ia decizii de comun acord, lucru ce se dovedeşte foarte dificil.

Actriţa Katie Leclerc suferă de boala Meniere, caracterizată prin afectarea auzului şi echilibrului într-o anumită măsură (în funcţie de fiecare persoană).

Love Bites

Love Bites este un serial care chiar îmi place. Este altfel, prezintă o serie de actori cunoscuţi şi talentaţi, nu plictiseşte şi reuşeşte şi să te înveţe câte ceva.

În fiecare episod (au apărut 3 până acum) se prezintă 3 poveşti, despre dragoste, căsătorie/relaţii, sex şi prietenie.

Singurii actori care apar de fiecare dată sunt Becki Newton (Ugly Betty), Constance Zimmer (Entourage), Greg Grunberg (Heroes). În rest, ca apariţii episodice, putem menţiona pe: Jennifer Love Hewitt (Ghost Whisperer), Lindsay Price (Lipstick Jungle), Michelle Trachtenberg (Gossip Girl), Krysten Ritter (Breaking Bad).

Afişul serialului (cel din dreapta) nu-mi place deloc…asta aşa, ca fapt divers. Înţeleg ideea lui, dar pur şi simplu nu mi se pare atrăgător.

Happily Divorced

Când am ales să mă uit la acest serial, nu ştiam că rolul principal este jucat de Fran Drescher. Mi-a plăcut rolul ei din “Dădaca” (The Nanny), dar acum nu mai reuşesc să îi suport vocea. Parcă te zgârie pe creier…

Serialul este o comedie, foarte modestă, nu cred că va rezista mai mult de un sezon. Fran (Fran Drescher) este căsătorită de 18 ani cu Peter. Află într-un final că acesta este homosexual, aşa că ajung să divorţeze, dar din lipsa banilor, vor locui în continuare împreună. Fiecare episod ne prezintă viaţa lor în această casă, alături de noi parteneri, părinţi sau prieteni.

Recomand doar în caz de mare plictiseală. Şi să daţi sonorul încet, că sigur vă va deranja şi pe voi vocea actriţei. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 Comments on Seriale noi

 1. Am început să urmăresc şi eu Switched at Birth şi Love Bites. Probabil le voi urmări în continuare deşi doar Love Bites m-a captivat. E chiar interesant şi mi-ar plăcea să apară mereu şi actori cunoscuţi cum a fost cazul lui Jennifer Love 🙂

 2. Mie imi place la nebunie A Game of Thrones. Sunt pe cale sa termin si cartea. 😛 Dar mi-a atras atentia Love bites. Chiar m-ai facut curioasa. 😉

  • :)) Ei, nu putem lucra chiar toata ziua la disertatie, trebuie sa ne mai si relaxam din cand in cand, macar inainte de culcare. 🙂

 3. par cam de fete ce ai prospus azi 🙂
  game of thrones ma tenteaza si pe mine, dar astept sa vad cand o sa apara sezonul 2, caci primul e cam scurt 🙂

  • Cam da, de fete. 🙂 Comedioare. 😛 Am avut surpriza sa citesc acum ca Happily Divorced a avut rating f bun…Foarte ciudat, dupa parerea mea.

 4. Uuuu, bine ca ai scris ca si eu m-am apucat de chestii noi (pentru mine) – Lie to me, Cougar town si Desperate housewifes.

  • Lie to Me deja e gata – ma cam plictisisem de la sezonul 3. Cougar Town si Desperate Housewives urmaresc si eu, ultimul din ele fiind chiar printre preferatele mele.

  • Da, a venit astazi, am primit si cartea “Pe muchie de cutit”. 🙂 Acum citesc “Iubirile croitoresei” si dupa ce o termin ma apuc de cartea recomandata de tine.

   Si mie imi plac serialele cu medici, le urmaresc oricum cam pe toate. 🙂 Cred ca in curand va reincepe si Royal Pains, serial de vara cu medici. Restul sunt in vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.