Bridesmaids (2011)

Am auzit numai de bine de acest film, din câte am citit a avut mare succes la public, a întrecut “Sex and the City” la încasări, devenind una dintre cele mai profitabile comedii romantice realizate. S-a mai spus despre Bridesmaids că ar fi varianta feminină a filmului Hangover. Toate acestea mi-au trezit curiozitatea şi chiar am aşteptat cu interes să-l vizionez.

Annie (Kristen Wiig) şi Lillian (Maya Rudolph) sunt cele mai bune prietene încă din copilărie. Cu toate acestea, Annie este uimită să afle că Lillian se căsătoreşte şi nu primeşte chiar cu foarte multă încântare postul de principală domnişoară de onoare. De dragul lui Lillian încearcă să lase în urmă problemele personale (afacere falimentară, eşec în dragoste, slujbă care nu-i place, apartament împărţit cu ciudaţi) şi să se concentreze pe organizare. Le cunoaşte pe celelalte domnişoare de onoare, una mai trăznită ca alta (Rose Byrne, Melissa Mccarthy, Wendi McLendon-Covey şi Ellie Kemper), încearcă să suporte cheltuieli majore (rochie de domnişoară de onoare foarte scumpă, călătorie până la Las Vegas) şi luptă să-şi învingă gelozia pe care o simte faţă de relaţia dintre Lillian şi Helen (Rose). Pentru restul acţiunii vă invit să vizionaţi filmul.

Deşi s-ar putea spune că nu are un scenariu chiar foarte original, mi-a plăcut. Am apreciat că au ales actriţe care nu reprezintă neapărat standardul obişnuit de frumuseţe. În acest fel, totul pare mai real, se pot identifica mai multe persoane cu povestea expusă.

Deşi majoritatea personajelor din film sunt femei, filmul nu a fost extrem de sentimental, ci a prezentat lucrurile într-o formă cât mai realistă. Nu este un film “dulceag”, cred că poate fi urmărit şi de bărbaţi. Pe alocuri este trist, datorită eşecurilor din viaţa personajului principal, dar în principal veţi urmări o comedie romantică spumoasă.

Sper să vă placă. Vizionare plăcută!

Trailer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Alina N

13 Comments on Bridesmaids (2011)

 1. Aliceee Traveler
  July 14, 2011 at 10:15 am (7 years ago)

  Maine am de prezentat un proiect si dupa aceea intru si eu in vacanta, asa ca il caut de pe acum sa il pun la downloadat

  Reply
  • Mihaela
   July 14, 2011 at 10:20 am (7 years ago)

   Ce bine. 🙂 De-abia astept si eu vacanta.

   Reply
 2. Roxy's blog
  July 14, 2011 at 10:30 am (7 years ago)

  hey..legat de concusul de la Nutriday.. cand se anunta castigatorii? ai vreo noutate? Ms. :*

  Reply
  • Mihaela
   July 14, 2011 at 10:31 am (7 years ago)

   Nu, am intrebat si eu mai departe, astept raspuns…O sa va anunt cu siguranta cand aflu si eu ceva. 😉

   Reply
 3. Nice
  July 14, 2011 at 11:12 am (7 years ago)

  Din prezentarea ta pare un film pe gustul meu, dar, desi sunt in vacanta, am atatea de facut incat nu stiu cand si daca voi ajunge sa-l vad. 🙁

  Reply
  • Mihaela
   July 14, 2011 at 11:18 am (7 years ago)

   E bine ca ai activitate, eu urasc sa ma plictisesc…ma deprim imediat daca nu am ceva de facut.

   Reply
 4. [email protected]@n
  July 14, 2011 at 11:16 am (7 years ago)

  nu e genul meu, dar din cand in cand mai fac si compromisuri pentru partea feminina 🙂

  Reply
  • Mihaela
   July 14, 2011 at 11:17 am (7 years ago)

   Pai trebuie. 🙂 Ca site-ul tau e vizitat si de fete/femei, nu? Eu cand intru sa mai caut vreun film, caut in general comedii sau filme de dragoste. 😛

   Reply
 5. Victoria West
  July 17, 2011 at 9:28 pm (7 years ago)

  Am vazut si eu filmul la cinema acum 2 luni, a fost dragut. M-a enervat tipul ala cu care Annie era la inceput, cica aveau o relatie gen “no strings attached”, si el insista ca ea sa plece seara de la el dupa ce faceau sex, si nu o lasa sa stea la el peste noapte. A fost hilara faza de la inceputul filmului, cand ea s-a trezit inaintea lui dimineata, a mers la baie sa se aranjeze, rimeleze, sa-si dea buzele cu luciu etc., ca sa pretinda ca dimineata, atunci cand se trezeste, fata ei este frumoasa si fresh, spre deosebire de toate muritoarele de rand care de obicei se trezesc dimineata cu fata umflata si cearcane la ochi, 🙂 poate-poate il face sa o placa mai mult, si sa fie mai disponibil in aceasta relatie a lor.

  Helen m-a enervat pe tot parcursul filmului, cand incerca sa o umileasca pe Annie cu orice pret, in fata lui Lillian si in fata tuturor, cum ar fi de exemplu discursul lor la rehearsal dinner, cand nici una din ele nu vroia sa lase microfonul din mana si fiecare a insistat sa spuna ultima urare la adresa mirilor.

  Reply
  • Mihaela
   July 17, 2011 at 10:20 pm (7 years ago)

   Da, si mie mi s-a parut chiar dezgustator tipul cu care era Annie la inceput. In locul ei, il lasam de mult, nu merita sa se chinuie atata pentru el. Si da, faza aia de dimineata a fost simpatica tare. 🙂

   Reply
  • Mihaela
   August 9, 2011 at 9:21 pm (7 years ago)

   Multumesc.

   Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Bridesmaids (2011)

 1. […] So true! (from Bridesmaids) […]

Leave a Reply

More in filme
Filme [6]

The Adjustment Bureau (2011) În seria de filme de astăzi, nu poate lipsi un film recomandat de Lusio, care de...

Close