Ceaiul verde nu este chiar preferatul meu, însă îl beau cu mult mai multă plăcere în combinaţie cu diverse fructe sau flori. Oxalis (producătorul ceaiurilor vândute la CTS Corner) are acest talent, de a face combinaţii extraordinare, pentru rezultate cât mai spectaculoase şi elegante.

Un exemplu perfect este Dainty Flowers. Acesta conţine ceai verde Sencha, Phoenix Eyes, arome, boboci de trandafir galben şi roz, boboci de lime şi piersică, margarete şi albăstrele. Totul arată atât de frumos, încât puteţi chiar să puneţi conţinutul într-un vas şi să-l ţineţi de frumuseţe. Îmi plac mai ales bobocii mici de trandafir şi albăstrelele.

Pentru preparare se adaugă o linguriţă de ceai/250 ml de apă la 80 grade Celsius şi se lasă la infuzat timp de 3 minute.

Parfumul ceaiului, aşa cum este şi normal, este puternic floral. Am simţit însă şi parfumul de piersică. Gustul este foarte plăcut, deloc amărui, predominante fiind piersica şi trandafirii. Un mix reuşit aş putea spune.

Aş recomanda ceaiul în special femeilor, cred că va fi pe gustul lor. În continuare vă prezint câteva poze cu conţinutul şi culoarea ceaiului (scuzaţi-mă pentru resturile din ceai, la serviciu nu am accesoriile necesare pentru a strecura aşa cum trebuie).

Dainty Flowers poate fi cumpărat din magazinele CTS Corner din Iaşi şi Bucureşti, cu 0.20 lei/gramul.

  

6 Comments on Ceai verde Dainty Flowers – Coffee Tea Spice Corner

  1. Am fost azi pe la CTS Corner si mi-am cumparat doua sortimente de ceai (infuzii de fructe). Imi place din ce in ce mai mult sa descopar, sa incerc si sa scriu despre ceaiuri!
    Nici eu nu ma omor dupa ceaiul verde, preferand mai degraba rooibos-ul 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.