În ultimele luni am tot auzit de acest serial, era extrem de lăudat, cu ratinguri foarte bune şi cireaşa de pe tort, cu Betty White în rol principal. Aşa că m-am hotărât să urmăresc şi eu măcar un episod, să văd cu ochii mei dacă e atât de bun pe cât se spune sau nu.

Înainte de a vă spune impresiile mele, să vă povestesc despre acţiunea serialului. Trei femei, prietene bune, se îndreaptă cu avionul spre Paris. Melanie Moretti (Valerie Bertinelli) trece printr-un divorţ şi a scris o carte despre 200 de lucruri ce trebuie făcute într-o viaţă. Victoria Chase (Wendie Malick) este o actriţă într-un sitcom ce s-a difuzat timp de 27 de ani şi tocmai a fost anulat. Joy Scroggs (Jane Leeves) aranjează sprâncenele celor mai mari vedete. Avionul are însă nişte probleme aşa că aterizează în Cleveland. Melanie, Joy şi Victoria sunt surprinse de cât de admirate sunt aici, cât de puţin superficial este totul, se simt întinerite (ele suferind de faptul că în L.A., la cei +45 de ani ai lor, aproape că nu mai contau). Melanie închiriază o casă, unde se mută toate 3, pentru o perioadă nedefinită. Casa însă vine la pachet cu Elka Ostrovsky (Betty White), o bătrânică simpatică de 80-90 de ani. Serialul prezintă în continuare, într-o notă amuzantă bineînţeles, cum se adaptează cele 3 femei la viaţa mai simplă din Cleveland.

Îmi place Hot în Cleveland, mi se pare chiar interesant, diferit prin faptul că se axează pe persoane + 40 de ani (tinerii sunt aproape inexistenţi în serial). Se vede însă că este difuzat la televiziune prin cablu şi că este serial cu buget mic. Nu e asta o problemă, e chiar “refreshing”. Iar Betty White…e Betty White, foarte amuzantă.

Recomand serialul fetelor, băieţii nu prea ar avea ce aprecia la el. 🙂

9 Comments on Hot in Cleveland

  1. Eu ma uit tot asa la un serial cu 4 femei toate de 40+, Desperate Housewife! ti-l recomand! e fff educativ daca stii ce sa iei din film! Are 7 sezoane si in fiecare sezon vei vedea cum ti se poate schimba viata, cat de diferita poate deveni in timp, e despre femei, viata de familia cu problemele ei, despre cariera si lupta, despre viata amoroasa, dar si crime, oameni cu viata secreta etc! e exceptional 🙂

    • Ah, dar ma uit de muuuult timp la Desperate Housewives. 🙂 Cred ca inca de la inceput. E unul din serialele mele preferate, imi place mult ca ma distreaza si chiar rad la el. 🙂 Personajele mele preferate sunt Gaby si Bree. 🙂

  2. Iar nu mai am timp de nimic, iar sunt aglomerata si nici un film nu reusesc sa vad! 🙁 Vreau sa vina mai repede weekendul sa ma linistesc si poate reusesc sa vad si filmul asta ..

    • 🙁 Da…si la mine a inceput o perioada mai aglomerata – de fapt asa e fiecare inceput de luna. Sper ca in jur de 10 sa termin si eu si sa mai apuc si sa ma relaxez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.