Cred că pentru a savura pe deplin un film, indiferent de film, trebuie să ai şi o anume stare de spirit, o companie plăcută şi eventual şi ceva bun de mâncat/băut lângă tine. Mai ales când e vorba de comedii uşurele, ca cel pe care vi-l prezint acum.

Elementele pe care vi le-am menţionat cred că au ajutat ca experienţa mea cu The Change-Up să fie una foarte plăcută. Eram veselă înainte să-l urmăresc, am devenit şi mai veselă pe parcurs, iar la final am fost pe deplin mulţumită de cum mi-am petrecut cele câteva zeci de minute.

The Change-Up (tradus “Dacă aş fi…tu” ) este o comedie despre 2 prieteni, Dave şi Mitch, care duc vieţi total diferite. Dave este angajat la o firmă de avocatură de renume, este căsătorit cu Jamie şi tată a 3 copii, o fetiţă şi 2 bebeluşi gemeni. Mitch este un actor aspirant, fără o slujbă stabilă şi cu zeci de relaţii eşuate.

În timpul unei întâlniri, cei doi încep să discute despre vieţile lor. Dave visează să aibă câteva clipe libere, pentru a se odihni şi a face orice îşi doreşte. Vrea să scape de stres, să nu mai aibă atât de multe obligaţii şi responsabilităţi. Mitch se întreabă cum ar fi să fie familist, cu un job stabil. Cei doi enunţă această dorinţă de a vedea cum este în pielea celuilalt în timp ce urinează într-o fântână publică. Când se trezesc realizează că au făcut schimb de trupuri.

Dave devine Mitch, are timp liber, poate citi, se poate plimba. Vede ce înseamnă cariera de actor a prietenului său – marele rol de care acesta vorbea era într-un film “lorno” – light porno. O cunoaşte şi pe misterioasa fată care venea la Mitch în fiecare săptămână, pentru o partidă sălbatică de sex – o femeie însărcinată în 9 luni.

Mitch devine Dave. Trebuie să muncească, să aibă grijă de copii, să încerce să rezolve problemele pe care le are Dave cu Jamie.

Dacă vreţi să aflaţi mai multe, vă invit să urmăriţi filmul. Distribuţia e destul de bună, cu mulţi actori cunoscuţi: Ryan Reynolds (Mitch), Jason Bateman (Dave), Olivia Wilde (Sabrina), Leslie Mann (Jamie).

Mie mi-a plăcut mult, v-am zis încă de la început, chiar am râs şi m-am distrat. Sper să vă placă şi vouă, să vă “fure” măcar un zâmbet. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 Comments on The Change-Up (2011)

 1. Am tot citit zilele astea pe bloguri despre el asa ca l-am scos, deseara il urmaresc, mi-am si luat turta dulce si popcorn :))

  Am sa imi fac o cana mare de ceai si sa curga pelicula …. 🙂
  Weekend placut!

 2. Ah, nu stiam de unde am auzit de filmul asta, apoi mi-am amintit ca mi l-ai recomandat tu pe blog si am citit recenzia pe net zilele trecute. Chiar am mare nevoie de ceva care sa-mi aduca zambetul pe buze…

 3. Am vazut traileru, dar nu m-a determinat sa-l pun pe lista de asteptare. Pana una alta, am Bridesmaids, Chalet Girl si Final Distination 5, filme care abia ma asteapta sa le critic sau sa le apreciez 😀

  • Am vazut Bridesmaids si voi urmari cat de curand si Chalet Girl. Filmele horror nu prea ma pasioneaza, asa ca las deoparte Final Destination 5.

 4. M-au “socat ” putin scenele agresive cu copiii…..chiar ma gandeam ce or sa isi zica parintii conservatori 😀
  Subiect vechi, alta Marie, alta palarie……mi-a placut dar nu e ceva…..memorabil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.