Pe Alexandra am văzut-o de multe ori la târgurile handmade, însă din păcate nu am interacţionat niciodată, aşa că am aflat mai multe de drăguţele ei bijuterii de la Addicted, clientă fidelă, foarte mulţumită de produsele cumpărate.

Mai nou, Alexandra lansează un concurs, unde oferă ca premiu un colier din Colectia Diafan, realizat din flori din tul roz, alb şi roşu, “presărat” cu bobiţe crem din sticlă. Lănţişorul este realizat din mărgeluţe mici din sticlă, iar florile de tul sunt aşezate pe o bucată de piele naturală pentru a se simţi moale şi catifelat la atingerea cu pielea.

Regulile sunt simple, tot ce trebuie să faceţi este să:

1. Intraţi pe site-ul www.bijouterici.ro şi să alegeţi bijuteria preferată

2. Intraţi pe pagina de Facebook Bijouterici şi să postaţi pe Wall fotografia aleasă precum şi un mic text prin care să îi oferiţi câteva sugestii: ce anume v-a plăcut, ce v-aţi dori să mai vedeţi, ce nu vă place, ce părere aveţi despre preţuri + orice alte sugestii.

3. Mai departe trebuie să adunaţi cât mai multe like-uri la postul vostru, aşa că trebuie să vă convingeţi prietenii să vă voteze alegerea. Atenţie: pentru a putea vota un post, persoana respectivă trebuie să dea întâi like la pagina “Bijouterici“.

4. Se va primi un bonus (echivalent cu 10 like-uri) dacă:

– postaţi pe wall-ul vostru un link spre acest concurs (opţional)
– puneţi la profilul de Facebook o poză cu o Bijouterică şi link spre concurs (opţional)
*dacă doriţi bonusul, va rog anunţaţi-o că aţi îndeplinit condiţia printr-un comment la postul vostru.

Concursul se va desfăşura în perioada 13.09.2011 – 05.10.2011.
Va câştiga concursul persoana care până pe data de 5 octombrie va aduna cele mai multe like-uri la postul său.

Câştigătoarea/câştigătorul va fi anunţat/ă de Alexandra pe data 6 octombrie. De asemenea va oferi un alt premiu surpriză pentru persoana care a reuşit să o impresioneze cel mai mult.

Menţiuni:
Nu pot participa la concurs persoanele care realizează bijuterii handmade.

Succes!

8 Comments on Concurs Bijouterici

  1. In primul rand e primul meu concurs…si sper sa nu supar pe nimeni cu aceasta decizie…poate nici nu ma pricep prea bine… Dar pana la urma…scopul acestui concurs este de a ma face cunoscuta publicului si de a arata potentialilor clienti ce inseamna handmade si de a raspandi aceasta idee. Nu mi se pare ca as indeplini asta daca ar castiga concursul cineva care face handmade…. Hm, acuma ca ma gandesc mai bine…poate as fi primit niste sugestii interesante de la ceilalti “colegi”…poate la urmatorul concurs o sa scot conditia asta 😀
    Multumesc Anca

    • Eu personal nu ma consider doar o persoana care face handmade ci si un potential cumparator de handmade, mai ales ca eu, intelegand aceasta idee, cumpar mai des si detin foarte multe lucruri cumparate de la diversi colegi de breasla pe care eu nu le-as putea realiza niciodata. Eu personal nu ii tratez pe ceilalti care fac handmade ca si competitie ci ca si colegi dar e posibil sa fie doar parerea mea. 🙂 Oricum mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.