Link-uri utile pentru partea teoretică a lucrării de licenţă/disertaţie:
  • Science Direct – găsiţi aici numeroase articole de care vă puteţi folosi pentru a realiza partea teoretică a lucrării. Profesorul nostru a preferat astfel de articole şi manuale decât cărţi. Articolele de pe site le puteţi plăti sau le puteţi accesa gratuit de la facultate, de pe wireless-ul lor sau de pe calculatoarele din bibliotecă.
  • Library.nu – o colecţie impresionantă de cărţi în format .pdf. Am găsit aici o mulţime de cărţi de marketing, de-abia aştept să le citesc.

Link-uri utile pentru realizarea lucrării de licenţă/disertaţie:
  • Zamzar – ca să nu aveţi probleme la printatul lucrării, convertiţi documentul/documentele Word în documente PDF. Aşa nu vă veţi trezi la centrul de printare cu foi cu diacritice transformate în pătrăţele sau cu textul nelalocul său.
  • Merge PDF – se foloseşte pentru a uni mai multe documente .pdf într-unul singur. Atunci când lucraţi la licenţă/disertaţie, se întâmplă să folosiţi mai multe documente .pdf (câte unul pentru fiecare capitol, unul pentru coperţi, mai multe pentru anexe) şi să aveţi nevoie la final să le lipiţi.
Dacă îmi mai amintesc şi alte site-uri, voi reveni. Succes!

2 Comments on Site-uri utile pentru disertaţie/licenţă

    • Cand cautam eu pentru disertatie, nu am avut probleme. S-au deschis si downloadat toate documentele care ma interesau pe mine…Oricum, merita incercat. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.