Numele meu este Ștefan, mami meu mă alintă Ștefănuț. Deși soarta a fost crudă cu mine, îmi doresc să lupt în continuare pentru a deveni un copil ca toți ceilalți. Am doar trei ani și patru luni, o operație pe cord deschis la numai cinci luni jumate de viață, tetrapareză flasco – spastică și multe altele, merg cu mami la recuperare motorie, vrem să credem că suntem pe drumul cel bun cu toate că încă nu stau singur în funduleț și cu ajutorul vostru și a lui bunul D-zeu sperăm din suflet să pot vorbi și merge în picioruțe cât mai repede și să devin un copil sănătos.”

Ștefan are nevoie de ajutorul nostru pentru a merge la o clinică particulară din Ucraina unde să poată să-și continuie tratamentul. 5000 euro este suma care îl desparte de acest vis. Vă rog transmiteți mai departe acest mesaj și dacă aveți posibilitatea donați oricât puteți în conturile afișate pe site-ul său. Mulțumesc.

7 Comments on Mesaj de la Ștefan

 1. Uite eu incerc sa ajut printr-un alt mod, si sper sa fie un ajutor!
  Pe blogul lui Cabral am citit despre schimb de jucarii, o campanie care doreste sa ajute un copil care nu are nevoie de foarteee multi bani! 5000 de euro nu e o suma colosala. Asta am citit acum ceva timp, poate intre timp s-a gasit alt copil, dar merita incercat!

  link-ul este aici: http://www.cabral.ro/pentru-copii/schimb-de-jucarii

  daca il consideri spam poti sterge comentariul! 🙂
  O zi buna!

  Ah si daca are un banner poti sa imi indici link catre el sa il preiau, eu pun banner pt copii cu probleme de sanatate pe blog! am vazut ca pe blog nu are :((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.