În urmă cu câteva săptămâni, Roșcata a propus blogosferei românești un Xmas Gift Xchange, mai exact un schimb de cadouri între bloggeri până în seara de Crăciun. Eu și Nice ne-am ales una pe cealaltă și am stabilit să trimitem cadourile cât mai aproape de Crăciun. Bine, nici foarte aproape pentru că apoi riscăm să rămână coletele la Poștă. 🙂

Am trimis coletele cam cu o săptămână înainte, iar eu l-am primit luni, cu doar câteva zile înainte de Ajun. Entuziasmată, am desfăcut cutia, și am găsit înăuntru o mulțime de cadouri drăguțe, toate pe gustul meu.

Am primit cercelusii de la Meli Melo pe care mi i-am dorit, am primit o cutie de bomboane delicioase (le-am mai degustat și înainte și nu numai că au o formă super, de scoici, căluți de mare, ș.a., dar mai sunt și foarte, foarte gustoase), o cărticica cu citate, o cutie pentru ceai, ceai, ornamente de brad, o punguță parfumată, cu aromă de portocale, un magnet de frigider, și nu în ultimul rând, o felicitare drăguță cu un mesaj scris de la Nice.

Îți mulțumesc încă o dată Nice pentru acest cadou atât de frumos! Mi-ai înseninat ziua și parcă ai adus puțin din spiritul Sărbătorilor în sufletul meu. Încet, încet, încep să realizez că vine Crăciunul…

Mulțumesc și Roscatei pentru ideea grozavă – ai pus toată blogosfera în mișcare și datorită ție, multe zâmbete s-au născut.

16 Comments on Xmas Gift Xchange

  1. Arata tare bine poza, Mihaela, m-am mai inzdravenit si eu si acum plec spre oficiul postal sa-mi ridic cadoul de la tine. 😀 Dar inainte am tinut sa comentez pe precedentul articol pentru ca ma deranjeaza rau cei care au idei putine si fixe si care, culmea, vor sa le impuna si altora. Si doar cum gandesc ei si ce fac ei e bine, ei procedeaza mereu corect, restul gresit. Am detectat atotstiutori din astia si prin blogosfera…fug de ei mancand pamantul. :))
    Ma bucur mult ca ti-a placut darul meu de Craciun. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.