De Sărbători multe persoane aleg să-şi dăruiască sau să cumpere cadou un telefon mobil mai deosebit. Şi eu am primit acum câţiva ani unul, şi m-am bucurat tare mult deoarece nu era o achiziţie pe care să o pot face oricând.

Când mai apar oferte suplimentare, cu atât mai bine…cumperi un cadou special şi nu rămâi chiar fără nici un ban în buzunar. Este cazul smartphone-ului HTC Explorer, care beneficiază de o ofertă regională – poate fi cumpărat începând de astăzi, din magazinele Vodafone şi ale partenerilor săi, din judeţele Iaşi, Bacău, Neamţ, Suceava, Botoşani şi Vaslui, la preţul de 9 Euro, împreună cu pachetul Mega 8 şi 250MB Internet pe mobil, pe doi ani, beneficiind astfel de o reducere de 40 Euro.

Sau, în cadrul aceleiaşi promoţii, valabile până la sfârşitul anului, poate fi achiziţionat la preţul de 0 euro, împreună cu pachetul Mega 8 şi 500MB Internet pe mobil, pe doi ani, redus de la preţul standard de 19 Euro.

Câteva informaţii despre HTC Explorer:

 • funcţionează cu sistemul de operare Android 2.3, interfaţă intuitivă Sense 3,5;
 • dispune de un ecran tactil, de 3,2 inch;
 • ecranul are o rezoluţie de 320 x 480 pixeli;
 • dispune de o cameră de 3,2 megapixeli;
 • are o memorie ce poate fi extinsă până la 32GB, prin intermediul unui card extern;
 • este disponibil  în două variante de culoare, negru şi albastru;
 • permite accesul la cele mai noi informaţii online, precum şi la reţelele sociale, oferind o experienţă de navigare similară cu cea întâlnită pe laptop sau PC;
 • clientul de e-mail încorporat este proiectat să permită o citire mai rapidă a mesajelor şi o interacţiune imbunătaţită.  

Mie mi se pare un cadou drăguţ iar preţul este chiar bun – din câte am văzut, preţul în magazine depăşeşte 700 lei. Apreciez şi că s-au gandit sa-l ofere alături de pachetul generos cu 250 mb Internet pe mobil. Eu în prezent am 100 mb şi niciodată nu-mi ajung. Chiar nu stau mult pe net, verific mailul, blogul, conturile de reţele sociale, şi gata…în 2 săptămâni se termină.

Nu uitaţi că această ofertă este valabilă pentru zona Moldovei – daca sunteţi interesaţi, întrebaţi de ea în magazinele Vodafone şi ale partenerilor săi.

11 Comments on Ofertă specială la HTC Explorer pentru zona Moldovei

  • Eu n-am avut inca sansa sa testez un HTC. Oricum, cand ma intalnesc cu cineva, mi-e cam jena sa-i cer telefonul sa umblu pe el. 🙂 Desi nu s-ar supara, dar…nu vreau eu sa-i umblu prin lucruri, cu tot cu voia sa. Iar prin magazinele specializate mai greu ajung.

   • iPhone cam are alt pret…si eu cand mi l-am luat am economisit banii destul de greu, m-am tot gandit si razgandit…Eu una n-as putea cumpara un iphone cadou de craciun…nici macar cadou, nu-mi permit sa fac astfel de cadouri. 😛

 1. Oferta e chiar buna. M-am uitat sa vad cat costa abonamentele mega la vodafone…ma asteptam la cine stie ce sume,dar e f ok. 8 euro e rezonabil. Eu dau in preZent 7 si nu primesc cine stie ce.

 2. Inca nu ma pot dezlipi de Motorola Milestone-ul meu si Nokia E72. Nu stiu care va fi urmatoarea achizitie in materie de telefoane mobile.
  Am avut ocazia sa butonez un astfel de HTC insa nu ma incanta. Oferta in schimb este foarte buna !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.