Deși de ceva timp mi-am propus să port mai des pantofi eleganți, cu toc, tot nu pot renunța la încălțămintea sport, singura cu care mă simt cu adevărat confortabil, cu care pot fugi sau merge foarte repede, care mi se pare potrivită pentru plimbările cu Albert sau când am foarte mult de mers sau stat în picioare.

De-a lungul timpului, din dorința mea de a economisi bani, am cumpărat adidași și de la firme no name. M-am gândit că ce-mi trebuie pantofi de firmă, că oricum îi folosesc doar când ies cu cățelul afară, pentru câteva zeci de minute. Ei, nu e chiar așa. Pantofii aia sport numai comozi nu erau, după jumătate de oră de mers cu ei mă dureau tălpile, ca să nu mai zic că nu erau realizați așa cum trebuie și se deformau imediat. Spre deosebire de pantofii mei Puma, pe care îi am de vreo 5 ani și încă sunt în stare perfectă.

Nu numai că am mers la sport cu ei, am mers mult, am stat mult în picioare, dar i-am folosit și pe munte și când era zăpadă afară, deși pentru aceste două cazuri se recomandă ghete speciale. Dar s-au comportat excelent.

Ca dealer autorizat Puma, mi-a atras atenția ZorileStore, magazin online ce comercializeazム încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii Puma, Lotto, Le Coq Sportif, Rider, Ipanema, Gisele Bundchen și Grendha pentru bărbați, femei, copii și bebeluși.

Am dat peste acest clip de prezentare pe YouTube, care mi s-a părut chiar bine realizat. Îmi place asocierea de la început “zori de zi” cu numele magazinului “zorile”, imaginile din magazin și informațiile prezentate despre comenzile online, pas cu pas, de la realizare și până la pregătirea comenzii și trimiterea coletului. Ah, și mi-a plăcut că personajul principal din magazin este chiar managerul de marketing, și nu un actor sau model plătit.

P.S. Printre colecțiile din magazin, am găsit și colecția Ferrari (știți că sunt fan): încălțăminte, bluze și tricouri pentru femei și bărbați, șepci, chiar și costume de baie. Foarte tare. 🙂

8 Comments on Sport din zori de zi

  1. M-am gandit si eu zilele trecute sa cumpar o (noua) pereche, am vazutla coqul sportiv 🙂 ceva care mi-a placut mult
    Apoi am vazut in magazin o pereche de tenisi Adidas redusi de la 60 de euro la 40 si mi.-au fost tare dragi.
    Adevarul e ca nu am neaparata nevoie de nici unul, am 2 perechi de adidasi la mine si inca una acasa in Ro……..Dar sunt reduceri . Unele mari de 50-70% la modelele mai vechi. Firme bune

  2. Intr-adevar, uneori simtim nevoia sa ne simtim cat mai comod si sa lasam deoparte perechile de pantofi si fustele. Sa fie ceva lejer, usor de purtat.
    Mi-a placut ideea clipului de prezentare!

  3. Si eu mi-am propus sa ma cocot pe tocuri de anul asta. Si cand eram mai pusa pe treaba, a dat o zapadaaaaaa… asa ca merg frumos in bocanci pana dispare :).

  4. daca stau bine si ma gandesc…nu am papuci sport in sensul pur al cuvantului, am papuci sport de oras daca intelegi ce zici, dar nu de jogging sau activitati sportive. Bine rezista si astia la tot felul de meciuri de fotbal sau fugitul dupa tren 🙂 sau catarari neprogramate in pom sau pe munte

  5. Mie mi se intampla exact invers: tot ce am cumparat de firma mi-au ucis picioarele. IN schimb, cei no-name au fost asa de comoziiiii!! Nu-mi dau seama cum e posibil din punct de vedere logic! Din pacate cei no-name se deterioreaza repede, cum si era de asteptat. Am cateva perechi Puma care stau in cutie( de modelul acela negru cu roz, daca il stiti, pe care il si ador, imi pare cel mai rau). Pacat, pacat! Cred ca sunt eu ghinionista:(

  6. Eu folosesc destul de des pantofii sport si am realizat si eu ca cei ieftin nu prea sunt oki.Deci dai un ban mai mult dar sti ca rezista mult mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.