La The Descendants se uita Felix acum câteva zile, în timp ce eu citeam o carte. După câteva minute mi-a atras atenția, tot trăgeam cu ochiul la TV, așa că am lăsat ce citeam deoparte și am început și eu să vizionez.

Tot ce știam despre acest film este că îl are ca actor principal pe George Clooney și că a câștigat 2 premii la Globurile de Aur. Nu știam însă că prezintă o poveste de viață emoționantă despre iubire, moarte și iertare. Matt King (Clooney) este un avocat din Honolulu, căsătorit cu Elizabeth, tată a două fiice, Alexandra și Scottie. Datorită legislației în vigoare, el, alături de verișorii săi, trebuie să decidă ce fac cu terenurile moștenite de la strămoșii lor, dacă să le păstreze sau să le vândă unui dezvoltator imobiliar. Trustul pe care îl formează oricum e obligat să se dizolve în 7 ani, deci decizia cu pământurile trebuie luată când mai curând.

Între timp soția lui are un accident nautic și ajunge în comă. Matt speră că se va însănătoși pentru a putea deveni din nou o familie fericită, însă doctorii îl anunță că nu sunt speranțe. Tot acum Matt află că Elizabeth a avut o relație extraconjugală, și în încercarea sa de a o ierta și de a-i înțelege motivațiile, pleacă să-l caute pe amantul ei. De-a lungul acestui drum, Matt își cunoaște mai bine fetele, învață să comunice cu ele, și de asemenea își reevaluează viața și își stabilește prioritățile.

The Descendants este un film lent, dar plăcut, nu plictisește deloc. Vi-l recomand cu drag.
Trailer:

14 Comments on The Descendants (2011)

  1. Actiunea se desfasoara in Hawaii? 😀 Pare interesant filmul, mai ales prin prezenta lui G. Clooney.Ieri am vrut sa vizionez si eu un film bun, dar cautarile mele nu am avut succesul scontat. Nimic nu mi-a atras atentia, nu mi-a suscintat cu adevarat interesul. Sa vad daca-l gasesc pe acesta.

  2. In weekendul care vine cred ca ma voi uita si eu la fel, pare a fi un film de viata, interesant…exact ceea ce imi place mie :). Din cate am vazut in trailer, George Clooney nu si-a pierdut farmecul de actor.

    • Ah, nu, George Clooney parca devine de-a lungul timpului un actor din ce in ce mai bun. E nominalizat la Oscar pentru rolul asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.