V-ați gândit ce faceți de Dragobete? Poate mergeți la o cină romantică sau organizați acasă ceva drăguț și vă oferiți cadouri simpatice sau poate v-ar plăcea să mergeți undeva la munte, unde să vă relaxați și să vă bucurați de timpul petrecut în doi. Dacă acesta este cazul, pentru voi Coriolan oferă un weekend romantic pentru două persoane în Brașov, la Hotel Gott, în perioada 24-26 februarie.

Orice vizitator al magazinului Coriolan din Iași și București are o șansă de câștig, nu trebuie decât să completeze formularul de participare. Clienții magazinului, indiferent că au comandat din magazinul fizic sau de pe cel online bijuterii din colecția specială de Valentine’s Day, inele de logodnă sau alte tipuri de bijuterii, primesc 3 șanse de câștig. Bineînțeles și aceștia trebuie să completeze formularul de participare. Regulamentul oficial al concursului îl găsiți aici.

Vă invit să vizionați și colecția de cadouri de Valentine’s Day, sunt câteva bijuterii foarte frumoase. Puteți alege dintr-o gamă diversă de inele, brățări, coliere sau cercei, cu pietre prețioase (safir, diamant) sau simple, din aur cu zirconiu. Spor la cumpărături, sper să reușiți să găsiți ceva frumos, care să aducă bucurie celui drag. 🙂

 

3 Comments on Coriolan oferă un weekend romantic de Dragobete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.