Coriolan oferă un weekend romantic de Dragobete

V-ați gândit ce faceți de Dragobete? Poate mergeți la o cină romantică sau organizați acasă ceva drăguț și vă oferiți cadouri simpatice sau poate v-ar plăcea să mergeți undeva la munte, unde să vă relaxați și să vă bucurați de timpul petrecut în doi. Dacă acesta este cazul, pentru voi Coriolan oferă un weekend romantic pentru două persoane în Brașov, la Hotel Gott, în perioada 24-26 februarie.

Orice vizitator al magazinului Coriolan din Iași și București are o șansă de câștig, nu trebuie decât să completeze formularul de participare. Clienții magazinului, indiferent că au comandat din magazinul fizic sau de pe cel online bijuterii din colecția specială de Valentine’s Day, inele de logodnă sau alte tipuri de bijuterii, primesc 3 șanse de câștig. Bineînțeles și aceștia trebuie să completeze formularul de participare. Regulamentul oficial al concursului îl găsiți aici.

Vă invit să vizionați și colecția de cadouri de Valentine’s Day, sunt câteva bijuterii foarte frumoase. Puteți alege dintr-o gamă diversă de inele, brățări, coliere sau cercei, cu pietre prețioase (safir, diamant) sau simple, din aur cu zirconiu. Spor la cumpărături, sper să reușiți să găsiți ceva frumos, care să aducă bucurie celui drag. 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Diana CULBECE CLAUDIA Cristina Cm Carmen

3 Comments on Coriolan oferă un weekend romantic de Dragobete

 1. Hapi2233
  February 8, 2012 at 8:06 pm (6 years ago)

  Deschis doar in Iasi si Bucuresti? Cool 🙂

  Reply
 2. Slash
  February 10, 2012 at 4:09 pm (6 years ago)

  hmm, ar fi o optiune 🙂

  Reply
 3. florina
  February 16, 2012 at 5:20 pm (6 years ago)

  Hmmmm interesanta idee,oricum bijuteriile celor de la Coriolan mi se par foarte misto.Am sa iau in considerare acesta varianta.

  Reply

Leave a Reply

More in concursuri
Câştigător concurs Crafty.ro!

S-a încheiat concursul realizat în colaborare cu Crafty. Am ales câştigătorul cu ajutorul sistemului random.org. Au fost 109 comentarii (apar 110 deoarece este...

Close