Deși acum nu mai sunt atât de încântată de Ziua Îndrăgostiților, au fost vremuri când țineam foarte mult să sărbătoresc 14 februarie cu iubitul, așteptam să văd cum se gândește el să petrecem, ce organizează și bineînțeles doream să primesc un buchet de trandafiri roșii. Și nu eram singura, toate colegele mele erau la fel, la un moment dat parcă era competiție, cine primește flori, de la cine, câte flori, ce flori. Eh, eram copii. 🙂

Acum unii blamează sărbătoarea asta. Eu nu fac asta, consider că orice zi care sărbătorește iubirea, care îi apropie mai mult pe cei doi, este binevenită. Chiar dacă activitatea în doi este forțată de situație, e mai bună decât nimic. Este bine ca din când în când să lăsăm grijile, să mergem într-un loc elegant împreună sau să organizăm acasă ceva romantic.

Cât despre cadourile de 14/24 februarie, am primit de-a lungul timpului inimioare de tot felul, jucării de pluș, rame foto, bijuterii. Mi se pare suficientă organizarea unei activități în doi, dar poate sunt unii care vor neapărat să facă și cadouri. După câțiva ani de relație și împlinirea unei anumite vârste, jucăriile de pluș poate nu mai sunt chiar atât de potrivite, mult mai bine ar fi primită o bijuterie. Nu trebuie să fie una foarte scumpă, doar dacă aveți de gând să vă logodiți. Puteți alege bijuterii din argint, o brățară, cercei, colier, un pandantiv mai deosebit.

Câteva modele care mi-au plăcut:

  

Vă doresc o zi frumoasă în doi, să o serbați cu drag. Și nu vă limitați la 14 februarie, pe 24 februarie, de Dragobete, este o nouă oportunitate de a fi drăguți unul cu altul și de a vă celebra iubirea.

14 Comments on Cadouri de Ziua Îndrăgostiților

 1. Buna dimineata, pe aceasta cale le doresc si eu tuturor indragostitilor o zi minunata, de care sa se bucure din plin. 🙂 Multa iubire, inspiratie si voie buna!

 2. doamna mea, spune ca nu ii pasa de ziua de 14 februarie, dar nu prea tind sa o cred, cred ca orice fata o considera mai speciala fata de celelalte zile

  • Asta cam asa e. Multe femei incearca sa para brave in fata iubitului si sa zica ca nu le pasa, dar caruia dintre noi nu ii face placere sa primeasca o floare, o atentie? Care nu-si doreste sa mearga la o cina in 2?

 3. Nu am sarbatorit pana acum 14 februarie, merg pe varianta romaneasca, e mult mai “sanatoasa” din punctul meu de vedere. Am cu totul alte opinii legate de aceasta zi, nu sunt de acord sa tot preluam din afara tot felul de sarbatori si sa punem asa suflet in ele. Dimpotriva, mai fascinant era daca noi, romanii, inventam o sarbatoare a noastra, pur romaneasca. Ma contrariaza felul in care este abordata aceasta sarbatoare si modul in care pustii din ziua de azi o inteleg. In fine.

  Intr-o alta ordine de idei, bijuteriile pe care le-ai prezentat sunt foarte dragute :).

  • Varianta romaneasca sau straina sau orice zi din an, nu conteaza. Conteaza sa fie zile in care un cuplu sa se sarbatoreasca, sa arate ca le pasa, sa-si ofere mici atentii. Asta conteaza. Nu stiu daca mai conteaza sau nu ca Valentine’s Day e preluata de la americani sau ca e o sarbatoare comerciala, daca celebrarea ei aduce un pic de fericire unor persoane.

  • Da, la asta cu restaurante aglomerate sunt total de acord. 🙂 Nu prea e romantic sa iei masa intr-un local super aglomerat si galagios…

  • Multumesc. Eu am primit deja cel mai frumos cadou, inelul de logodna, restul nu se pot compara. 🙂 Tot ce-mi doresc este o seara frumoasa petrecuta in 2.

 4. Si eu am amintiri placute cu ziua Sf. Valentin, aveam o prietena care aprecia foarte mult aceasta zi, din pacate urmatoarea prietena o ura ca ai amintea de fostul prieten asa ca tot timpul in care am fost impreuna nu am mai sarbatorit-o..
  Acum caut si eu o Valentina… poate anul viitor o sa o pot sarbatorii iar 😀 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.