Pentru că tot primesc cereri de link exchange, pe care nu le pot accepta din păcate, vă recomand o metodă nouă pentru a câștiga link-uri, chiar mai bună decât cea clasică, și cu rezultate vizibile în Google Analytics: My Link Rotator.

Cum funcționează:

 • încarci pluginul pe blogul tău WordPress, îl activezi și pui widgetul în sidebar – în acest punct site-ul tău deja câștigă credite în rețeaua mylinkrotator.com iar în maxim 24 de ore va fi verificat de către un administrator;
 • pentru fiecare vizitator al site-ului tău primești 50 de afișări pe celelalte site-uri din rețea;
 • avantaj – motoarele de căutare vor vedea link-uri spre site-ul tău, însă nu vor fi catalogate ca link exchange 1 la 1;
 • rețeaua crește în fiecare zi, deci vei primi link-uri din ce în ce mai multe;
 • nu necesită înscriere, pui widgetul și totul se desfășoară automat;
 • rezultate vizibile după 1-2 săptămâni în Google Analytics.

Este foarte bun și pentru blogurile sau site-urile noi (ce folosesc platforma WordPress), le ajută să fie indexate rapid de Google, să urce în căutări și deci să câștige vizitatori. Și eu îl folosesc pentru câteva din blogurile mele și sunt foarte mulțumită.

Dacă aveți întrebări legate de plugin, lăsați comentariu și vă ajut.

27 Comments on Pentru cei interesați de link exchange

 1. oo daa. Am si eu acest plug-in de ceva vreme si chiar isi face treaba. Pentru cei interesati mai este si varianta pentru prestashop.

  In prima faza pluginul a venit in ajutarea blogurilor de pe platforma mug.ro dar usor, usor a fost incorporat si pe bloguri externe mug.ro.

  Inca o chestie care trebuie stiuta, daca pluginul este integrat pe mai multe bloguri afisarea blogurilor voastre creste exponential.

 2. Eu am incercat sa mi-l instalez, dar nu m-am descurcat. 🙁 Am citit de la serviciu articolul si acum ca am ajuns acasa am fost curioasa daca merge si la mine.
  Mihaela, pe acest blog unde apare widgetul cu my link rotator, ca nu-l vad?

  • Nice, ce nu-ti merge mai exact la plugin? A dat erori la instalare sau la ce? Si-au instalat si altii pluginul azi si a mers.
   Pe acest blog nu este pluginul, am suficiente linkuri. L-am pus de ex aici: http://www.vinest.ro/ (ultimul pe coloana dreapta, cu titlul Link Rotator).

    • Chiar daca nu-l mai instalezi, iti explic cum se face, poate ajuta pe altii. Deci pe site http://www.mylinkrotator.com/ , la WordPress Widget ai un link de download.
     Dupa ce se trage, te duci in pagina de admin in WordPress (nu mai stiu daca tu ai blogspot sau wordpress), la Plugins, Add New, Upload, apoi dai Activate si gata. 🙂 Te duci la Widgets, selectezi locul unde vrei sa apara, pui eventual un titlu.

  • :)) Ei, nu-i chiar atat de complicat. Bine, eu sunt la curent cu pluginul si-l inteleg pe deplin, dar in final, chiar e foarte usor de folosit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.