NOTD: U24, U18 Miracle Colors – Flormar

După ce am citit articolul lui Addicted și am aflat de gama Miracle Colors, am vizitat standul Flormar din Era Shopping City și mi-am ales câteva culori. Am achiziționat nuanțele U33, U08, U18, recomandate de Addicted, precum și un roz – U24, prezentat mai jos.

Am purtat această nuanță timp de 5 zile, și nu a sărit de pe unghii. Se vede foarte frumos, ador nuanța asta de roz, deschisă la lumina soarelui, și fuchsia la lumina normală. În poze nu am reușit să surprind toate variațiile de culori, însă cred că vă puteți face o părere despre nuanța U24.

  

  

U18 este un mov cu pigmenți roz. O culoare frumoasă, dar mi se pare cam închisă pentru mine. Se pare că m-am obișnuit cu french-uri și nuanțe de roz, și la culori mai închise mi se par ciudate unghiile mele. Au fost necesare 2 straturi pentru a rezulta culoarea (un strat este insuficient, e un mov pal și chiar urât), s-a uscat în aproximativ 5 minute și a rezistat cu brio câteva zile.

Acum trebuie să aștept câteva zile, să-mi mai crească unghiile – îmi crescuseră lunguțe și m-am enervat și le-am tăiat (nu le suport deloc lungi, mă încurcă teribil). Le las perioada asta fără ojă, să mai respire și ele, așa mă asigur că nu ajung să am unghii îngălbenite. Poate le fac și un tratament cu ulei de măsline + oja Nail Therapy 4 în 1 Complete Care de la Flormar. Sper să revin cu un NOTD peste o săptămână.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Raluca Anca Nice Oana Catalina Letitia Stefania Alina ana Ioana Popa veronika armanu roxana Victoria West Aliceee Traveler Mâzgălica addicted Oana Andreea Rizea Raluca miruna Anca Grigoras irina C. Nicoleta Anamaria Gavrilescu Anghelescu Mihaela MihaelaC Marius Raluca Hapi. River_woman Oana Carmen Cristina Cafea cu taifas Clarra Raluca N. LORY Diana Kyanna roberts Ralu Cornelia Elena Roxana I diana Lavinia adizzy Laura Raluca Andreea Roibu

11 Comments on NOTD: U24, U18 Miracle Colors – Flormar

 1. Victoria West
  April 8, 2012 at 12:52 am (6 years ago)

  Sunt frumoase nuantele, mai ales imi place rozul.
  Weekend placut in continuare!

  Reply
  • Mihaela
   April 8, 2012 at 9:03 am (6 years ago)

   Weekend frumos si tie Victoria! 🙂

   Reply
 2. Aliceee Traveler
  April 8, 2012 at 1:42 am (6 years ago)

  Imi place mult prima!!! e o culoare calda, pt un stil mai feminin

  Reply
  • Mihaela
   April 8, 2012 at 9:02 am (6 years ago)

   Da, chiar e un roz frumos.

   Reply
 3. addicted
  April 8, 2012 at 8:55 am (6 years ago)

  Tu ai si unghiile mai mari, de aia pe ele se vad mai frumos nuantele mai deschise! 🙂 Pentru unghiutele mici ( ca ale mele ) sunt recomandate ojele de nuanta inchisa. Am sa-mi iau si eu de curiozitate U24 pentru ca pare un roz placut.

  Reply
  • Mihaela
   April 8, 2012 at 9:02 am (6 years ago)

   Da, ai dreptate. Oricum aveam unghii mai mari, gata, le-am taiat ca ma enervau. 🙂

   Reply
 4. Nice
  April 8, 2012 at 11:47 am (6 years ago)

  E foarte important sa gasesti o oja rezistenta. Eu imi reimprospatez manichiura cam la doua zile… Sa le porti sanatoasa, Mihaela. 🙂

  Reply
  • Mihaela
   April 8, 2012 at 10:47 pm (6 years ago)

   Multumesc Nice! 🙂 Eu cand merg la salon de-abia dupa o saptamana, o saptamana si ceva, trebuie sa-mi schimb manichiura. Cand le fac acasa, rezista de la 2-5 zile. Nu ma dau eu perfect, efectul nu e ca la salon, dar e ok.

   Reply
 5. MihaelaC
  April 8, 2012 at 7:38 pm (6 years ago)

  Prima nuanta e foarte frumoasa! Nu stiam de Flormar, sigur voi ajunge si eu pe acolo. Mai ales ca sunt oje care nu sar de pe unghii si esti nevoita sa ti le refaci dupa 2 zile.

  Reply
  • Mihaela
   April 8, 2012 at 8:18 pm (6 years ago)

   Chiar sa vizitezi un stand Flormar…au o multime de produse. Mi-am luat de la ei si tratament pentru unghii, si eyeliner, pila de unghii, oja pentru desene pe unghii…

   Reply
 6. Oana
  April 8, 2012 at 11:06 pm (6 years ago)

  Mie imi plac tare mult culorile inchise, iar ojele de la Flormar mi se par deosebite, la mine rezista cam 5 zile fara sa se ciobeasca, deci is super multumita de ele.

  Reply

Leave a Reply

More in NOTD
NOTD: Big Apple Red – Opi

Primul meu NOTD. :) Vor urma în viitor și OOTD (outfit of the day) + alte articole caracteristice blogurilor de...

Close