După ce am citit articolul lui Addicted și am aflat de gama Miracle Colors, am vizitat standul Flormar din Era Shopping City și mi-am ales câteva culori. Am achiziționat nuanțele U33, U08, U18, recomandate de Addicted, precum și un roz – U24, prezentat mai jos.

Am purtat această nuanță timp de 5 zile, și nu a sărit de pe unghii. Se vede foarte frumos, ador nuanța asta de roz, deschisă la lumina soarelui, și fuchsia la lumina normală. În poze nu am reușit să surprind toate variațiile de culori, însă cred că vă puteți face o părere despre nuanța U24.

  

  

U18 este un mov cu pigmenți roz. O culoare frumoasă, dar mi se pare cam închisă pentru mine. Se pare că m-am obișnuit cu french-uri și nuanțe de roz, și la culori mai închise mi se par ciudate unghiile mele. Au fost necesare 2 straturi pentru a rezulta culoarea (un strat este insuficient, e un mov pal și chiar urât), s-a uscat în aproximativ 5 minute și a rezistat cu brio câteva zile.

Acum trebuie să aștept câteva zile, să-mi mai crească unghiile – îmi crescuseră lunguțe și m-am enervat și le-am tăiat (nu le suport deloc lungi, mă încurcă teribil). Le las perioada asta fără ojă, să mai respire și ele, așa mă asigur că nu ajung să am unghii îngălbenite. Poate le fac și un tratament cu ulei de măsline + oja Nail Therapy 4 în 1 Complete Care de la Flormar. Sper să revin cu un NOTD peste o săptămână.

11 Comments on NOTD: U24, U18 Miracle Colors – Flormar

  1. Tu ai si unghiile mai mari, de aia pe ele se vad mai frumos nuantele mai deschise! 🙂 Pentru unghiutele mici ( ca ale mele ) sunt recomandate ojele de nuanta inchisa. Am sa-mi iau si eu de curiozitate U24 pentru ca pare un roz placut.

  2. E foarte important sa gasesti o oja rezistenta. Eu imi reimprospatez manichiura cam la doua zile… Sa le porti sanatoasa, Mihaela. 🙂

    • Multumesc Nice! 🙂 Eu cand merg la salon de-abia dupa o saptamana, o saptamana si ceva, trebuie sa-mi schimb manichiura. Cand le fac acasa, rezista de la 2-5 zile. Nu ma dau eu perfect, efectul nu e ca la salon, dar e ok.

  3. Prima nuanta e foarte frumoasa! Nu stiam de Flormar, sigur voi ajunge si eu pe acolo. Mai ales ca sunt oje care nu sar de pe unghii si esti nevoita sa ti le refaci dupa 2 zile.

    • Chiar sa vizitezi un stand Flormar…au o multime de produse. Mi-am luat de la ei si tratament pentru unghii, si eyeliner, pila de unghii, oja pentru desene pe unghii…

  4. Mie imi plac tare mult culorile inchise, iar ojele de la Flormar mi se par deosebite, la mine rezista cam 5 zile fara sa se ciobeasca, deci is super multumita de ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.