Începând cu această săptămână se difuzează în cinematografele românești filmul What To Expect When You’re Expecting, realizat după cartea destinată viitoarelor mame, de care cu siguranță ați auzit până acum.

Să nu vă așteptați la un film doar pentru mămici, gravide sau femei care își doresc să devină mame în viitorul apropiat. Este o comedie spumoasă destinată tuturor, la care se vor distra cu siguranță și bărbații. Chiar am văzut destui în sala de cinema, și chiar și copii.

În film ni se prezintă experiențele a cinci cupluri care se pregătesc să devină părinți. Unora le este mai greu, altora mai ușor, unii acceptă mai greu schimbarea, alții și-o doresc și sunt dispuși să facă mari sacrificii pentru a o obține. Unii au parte de gemeni, copii sănătoși, alții trebuie să treacă peste drama de a suferi un avort spontan. Este un film realist, care arată și partea mai puțin frumoasă a unei sarcini, fără însă a diminua satisfacția imensă pe care o poate aduce un copil în viața unui părinte.

Filmul are parte de o distribuție excelentă, cu multe vedete: Cameron Diaz, Dennis Quaid, Elizabeth Banks, Jennifer Lopez, Matthew Morrison (Glee), Chace Crawford (Gossip Girl), Brooklyn Decker, Anna Kendrick, Chris Rock.

Mie mi-a plăcut mult filmul, vi-l recomand cu drag. 🙂

 

Trailer:

9 Comments on What to Expect When You’re Expecting (2012)

  1. Hm, iata un film al carui subiect nu ma intereseaza in etapa actuala a vietii mele. Imi plac mult copilasii, dar sunt departe de a proiecta unul…

    • Sa stii ca nici eu nu ma simt aproape de acel moment si totusi mi-a placut filmul. Pana la urma e o comedie, te amuza. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.