Vin cu poze și video deocamdată (cam mult zgomot pe fundal, îmi pare rău). Cuvinte, descrieri, poate luni sau când am mai mult timp liber. A fost însă frumos, mult mai frumos decât se vede în poze/video. 🙂

    

22 Comments on Lansarea de lampioane de la Palas

  1. Foarte frumos….dar de ce nu au organizat lansarea cand era intuneric?…era mult mai spectaculos. Eu am fost la o nunta la niste prieteni si am lansat lampioane dar era noaptea si a fost nemaipomenit. Oricum ce m-a impresionat a fost numarul lampioanelor lansate si chiar te cred cand spui ca in realitate a fost mult mai frumos decat in video sau in poze.

    • Da, ar fi fost mai frumos sa fie lansate mai tarziu. Era programata lansarea de la 21.00, dar la ora aia inca era destul de multa lumina.

  2. A fost frumos, eu le-am vazut de la distanta (eram inca pe drum spre ele), si mi-a placut mult cum in cateva minute Palatul era intr-o ploaie de lumina. Se vedeau tare frumos de la distanta, ca niste licurici urcand la cer!

    • Da, se vedeau frumos. Eu nu eram chiar foarte aproape, dar nici departe, si urcau chiar spre locul unde eram. Oricum, f frumos.

  3. Ceva nou pentru mine, am vazut ca un spectacol asemanator a avut loc si in Cluj, ma intreb, pe cand vom avea si noi un asemenea eveniment in oras?

    • Poate in curand. Oricum, ca sa fie frumos trebuie sa fie un numar mare de lampioane. La noi au fost 12.740 si s-a vazut diferenta. In alte orase au mai facut cu cateva sute, dar nu cu zece mii. In Iasi s-a doborat recordul mondial, detinut de India.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.