Vin cu poze și video deocamdată (cam mult zgomot pe fundal, îmi pare rău). Cuvinte, descrieri, poate luni sau când am mai mult timp liber. A fost însă frumos, mult mai frumos decât se vede în poze/video. 🙂

    

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 Comments on Lansarea de lampioane de la Palas

  1. Foarte frumos….dar de ce nu au organizat lansarea cand era intuneric?…era mult mai spectaculos. Eu am fost la o nunta la niste prieteni si am lansat lampioane dar era noaptea si a fost nemaipomenit. Oricum ce m-a impresionat a fost numarul lampioanelor lansate si chiar te cred cand spui ca in realitate a fost mult mai frumos decat in video sau in poze.

    • Da, ar fi fost mai frumos sa fie lansate mai tarziu. Era programata lansarea de la 21.00, dar la ora aia inca era destul de multa lumina.

  2. A fost frumos, eu le-am vazut de la distanta (eram inca pe drum spre ele), si mi-a placut mult cum in cateva minute Palatul era intr-o ploaie de lumina. Se vedeau tare frumos de la distanta, ca niste licurici urcand la cer!

    • Da, se vedeau frumos. Eu nu eram chiar foarte aproape, dar nici departe, si urcau chiar spre locul unde eram. Oricum, f frumos.

  3. Ceva nou pentru mine, am vazut ca un spectacol asemanator a avut loc si in Cluj, ma intreb, pe cand vom avea si noi un asemenea eveniment in oras?

    • Poate in curand. Oricum, ca sa fie frumos trebuie sa fie un numar mare de lampioane. La noi au fost 12.740 si s-a vazut diferenta. In alte orase au mai facut cu cateva sute, dar nu cu zece mii. In Iasi s-a doborat recordul mondial, detinut de India.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.