De câteva săptămâni urmăresc cu mare plăcere 3 site-uri, mai bine zis un site și 2 pagini de Facebook, unde apar articole și imagini foarte interesante. Pe Facebook nu obișnuiesc să dau like-uri sau share-uri chiar la orice, dar la aceste poze/articole nu mă pot abține, simt că vreau să le împart cu toată lumea. De aceea le menționez și aici ca să afle cât mai multe persoane de ele.

Medical Humour

Am descoperit pagina de Facebook și mai târziu am aflat că de fapt există și site, pagina este doar pentru promovarea site-ului. Însă îmi place mai mult pagina de Facebook, se publică aici o mulțime de imagini amuzante/interesante/informative, din domeniul medical, iar noutățile apar pe wall, așa că nu trebuie să intru pe site să tot verific dacă a apărut ceva nou.

Medical PK

Am descoperit pagina de Facebook Medical PK prin intermediul paginii Medical Humour. Îmi place că se promovează unii pe alții și astfel găsești o mulțime de pagini interesante. Apoi am aflat că există și site, care conține numeroase articole medicale interesante. Pagina de Facebook conține mai mult imagini informative.

Scientia

De acest site probabil că știți, a fost lansat în 2008 dar eu l-am descoperit acum câteva săptămâni. Am găsit aici o mulțime de articole foarte interesante. Printre preferatele mele se află articolele din seria Corpul uman, 10 lucruri puţin ştiute și articolele medicale în general.

Dacă cunoașteți și alte pagini/site-uri de acest gen, vă rog să-mi lăsați link-ul într-un comentariu.

6 Comments on Pentru pasionații de știință

  1. Medical Humor am descoperit-o la tine
    Sunt pur si simplu geniali , rad la pozele lor, nu ma pot abtine :)))) Si chiar am vazut multe tipuri de umor
    Deci, da, ai descoperit chestii interesante pe FB si cand mai gasesti asa ceva chiar te rog sa ma notifici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.