Necessary Roughness este un alt serial descoperit de curând care îmi place foarte mult. Este un serial “de vară”, adică este transmis vara, când majoritatea serialelor cunoscute sunt în vacanță; în prezent apar episoade din al doilea sezon. Prezintă asemănări cu The Good Wife, așa încât fanii acestui serial vor aprecia și Necessary Roughness.

Este vorba tot de o femeie înșelată de soț, Dani Santino, care îl părăsește și se axează pe cariera sa (este psiholog) pentru a-și putea întreține familia. Printr-o întâmplare îl cunoaște pe unul din antrenorii echipei de fotbal din oraș, care o cooptează în echipă, pentru a le oferi consiliere fotbaliștilor și altor membri din echipă. Astfel, Dani se trezește cu un întreg portofoliu de clienți importanți; nu numai fotbaliști și antrenori, ci și politicieni, alți sportivi, magicieni, ș.a.

Cred că serialul va fi apreciat de femei. Nu știu dacă bărbaților le va plăcea prea mult, deși conține destul de mult sport, dar nu strică să încercați. Vizionare plăcută! 🙂

5 Comments on Necessary Roughness

  1. N-am timp de seriale din pacate
    Ar trebui sa-mi tai din timpul pentru blog si FB si nu vreau asta, din moment ce oricum trebuie sa SI LUCREZ la computer :))))

    • Eu urmaresc seriale in fiecare zi. Cand sunt foarte ocupata, ma uit doar seara, inainte sa ma culc…la cat apuc. 20, 30 de minute. Cand am mai mult timp liber urmaresc mai multe. 🙂 Sunt amatoare de seriale. 😛 Le prefer filmelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.