Înainte să cumpăr cadouri, înainte să împodobesc bradul, am mers la manichiură și mi-am pregătit unghiile de Sărbătoare. 🙂  Am ales pentru mine un model care să se potrivească și pentru Crăciun, dar și pentru iarnă, pentru că voi sta cu el până pe la mijlocul lui ianuarie, când chestia cu Moș Crăciun o să fie deja cam depășită.

Unghiile le-am făcut la Bellessere, modelul m-a costat 85 lei. Pe inelar am un om de zăpadă, respectiv un glob cu o crenguță de brad. Pe celelalte unghii am un french pe o parte, cu roșu (ca să fiu în ton cu Sărbătorile), sclipici, steluțe albe.

DSC05500 model de craciun unghii cu gel model unghii cu gel unghii cu gel model unghii cu gel model craciun unghii cu gel

Și colega mea și-a făcut un model foarte drăguț, la salonul Golden Nails (unde mă duceam eu înainte, am făcut un schimb de saloane, eu merg la salonul unde mergea ea, ea merge la salonul unde mergeam eu). Pe un inelar are un Moș Crăciun, pe celălalt un om de zăpadă. În rest este dată cu o ojă care-și schimbă culoarea în funcție de temperatură. La frig e un vișiniu, la cald e roșu intens. Și are și un pic de sclipici.

unghii cu gel unghii cu gel unghii cu gel

10 Comments on NOTD: Christmas

    • Mosul si omul de zapada (ultimele poze) sunt ale colegei mele. Primele (omul de zapada si globul) sunt ale mele. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.