Nu am mai găsit timpul necesar pentru a scrie ceva pe blog. Mi-aș fi dorit să vă povestesc mai multe lucruri despre Crăciun, goana după cadouri, rețete culinare, însă nu am avut timp să mă gândesc la Sărbători. Am avut o perioadă foarte încărcată și așa va fi și în continuare. Am în plan câteva articole și le voi publica, dar per total, în această perioadă de 2 săptămâni în care sunt în vacanță (yey) cred că voi lipsi destul de mult de pe blog.

Și acum, pe scurt, despre cum mi-am ocupat ultimele zile:

 • M-am nuanțat iarăși, voiam să scap de tot de roșcat. Mă gândeam că la nuanțat, după ce trec 2, 3 luni, se duce de tot culoarea, dar de fapt a rămas o culoare care este un fel de amestec între culoarea mea naturală și roșcat. Nu era urâtă nuanța, era un castaniu, însă mi-era dor să am o nuanță mai închisă. Acum sunt un ciocolatiu combinat cu o altă nuanță, care-l face să pară mai natural. E oricum mai închis decât culoarea mea naturală, dar nu negru. O să revin cu poze când le voi face.
 • Am fost la manichiură, mi-am făcut un alt model drăguț de Sărbători. La fel, revin cu poze, imediat ce am timp să le pozez, să le descarc pe calculator și să scriu articolul.
 • Am mai primit cadouri…foarte frumoase! 🙂 De la Secret Santa organizat pe tea.mug, de la Tashi + un cadou neașteptat și extrem de apreciat, de care vă voi scrie la fel, în curând. Ah, și nu s-a terminat aici…mi se tot cere adresa, așa încât aștept multe alte cadouri. Mă simt tare norocoasă zilele astea. 😛 Voi reveni cu poze și mai multe informații, precum și mulțumiri pentru cei implicați.
 • Am pregătit la birou peste 50 de cadouri pentru colaboratori. Sticle de vin premium, jucării, felicitări, punguțe de cadouri…am avut ceva de lucru. Noi, fetele de la marketing, am căutat prin magazine felicitări și punguțe, am realizat liste cu adrese, am scris de mână felicitările. Băieții le-au împachetat, le-au pregătit pentru curier. Sperăm să fie apreciate.

 

521465_10151183498868862_416920582_n

 

 • Tot noi, marketing-ul, am organizat o ieșire în oraș cu mare parte din colegii noștri – un teambuilding care nu presupune teste sau programe, ci relaxare, voie bună și multă distracție. Am făcut și aici Secret Santa, cred că o să fie distractiv să vedem ce cadouri ne-am luat și mai ales cine s-a nimerit să ne ia.
 • Sunt în urmă cu cărțile citite. Mi-am propus să citesc și în acest an 50 de cărți și acum sunt la 47. Trebuie să mai termin cu treburile și să mă apuc de citit mai serios.
 • Nici nu vreau să mă gândesc la pregătirile pentru Crăciun. Bineînțeles că n-am cumpărat nici un cadou, n-am stabilit ce mâncare fac, nu m-am organizat mai deloc. Să termin întâi cu munca și de vineri după-amiază mă apuc de organizarea Sărbătorilor.
 • Iubesc iarna, zău că da, dar nu apreciez deloc gerul de afară și gheața de pe jos. Și în acest timp sora mea mă invită veselă la patinoar…păi ce nevoie am să merg la patinoar când zilnic trebuie să mă chinui să mă deplasez pe gheață?
 • În această perioadă am mers cu mașina sau cu taxiul. Este groaznic de aglomerat și nu numai atât, nu se găsesc taxiuri. Ca să găsești un taxi trebuie să suni la vreo 7 firme, timp de vreo 5-10 minute, și chiar și așa, ești norocos dacă vine cineva. Nu am găsit taxiuri la centrele comerciale, unde de obicei stau cu zecile, nu am găsit taxi mai ales dacă căutam la ora 4-5 după-amiaza. Sper că după Sărbători să-și mai revină.
 • Și ca să închei într-o notă mai pozitivă, urmează să apară (și așadar să scriu) articole despre: cum am împodobit biroul pentru Crăciun, statisticile mele de pe Goodreads pe anul 2012, ce-mi propun pe 2013, ce-am rezolvat în 2012, ce cumpărături am mai făcut online. Și altele. Chef și timp să am. 😛

14 Comments on Agitația de Sărbători

 1. Ai avut o perioada agitata, Mihaela! Si cred ca tot asa o vei tine si in urmatoarele zile, Sa stii ca si eu am sunat la multe firme de taxi pana cand mi-a fost preluat comanda. Intr-o dimineata a durata chiar si 35 de minute sa imi vina o masina.

  Spor la scris articole si la facut cumparaturi! Poate ne vedem si cu Andrei si cu Felix cat timp esti in vacanta.

 2. M-a uns pe suflet observatia ta despre ger si ghetus, Mihaela. 😀 Te inteleg perfect si eu abia daca gasesc timp pentru blog. Dincolo de magia Craciunului, bucuria primirii si daruirii cadourilor, spiritul special care ne insufleteste acum, aglomeratia din preajma sarbatorilor ma oboseste si ma streseaza, abia astept sa se termine nebunia asta. Eu merg cu transportul in comun si oamenii, se pare, sunt departe de bunatatea, calmul si toleranta ce ar trebui sa-i caracterizeze intr-o astfel de perioada.

  • Da, si eu…adica ma bucur de Craciun, dar daca dupa, va fi mai liber, mai putina agitatie…ma voi simti mai linistita.

 3. Mihaela, te nuantezi singura? As vrea sa imi deschid si eu parul cu o nuanta sau doua. Ma gandeam sa folosesc un sampon nuantator, ai folosit vreodata sau altcineva de pe aici ma poate ajuta cu sfaturi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.