…au sosit cu (cel puțin) o săptămână înainte.

Cel mai frumos cadou este cel de la Raluca – am primit o mulțime de ceaiuri, niște șosețele foarte simpatice, o brățară realizată de Raluca, conuri de brad, ornamente, cosmetice și o felicitare superbă, toate ambalate foarte frumos! Mulțumesc mult Raluca!

DSC05457 DSC05459DSC05460 DSC05461

Am mai primit un cadou în aceeași zi, de la Danone – primit prin Standout: decorațiuni de brad foarte drăguțe și originale. Mulțumesc!

DSC05455 DSC05456

Un alt cadou, primit nu neapărat de Crăciun, este The Book of Awesome, de la prietenul nostru din Canada care a venit în vizită. Această carte era de ceva timp în Wishlist-ul meu de pe blog, uitasem de ea, și m-am bucurat mult când am descoperit-o în punguța cu cadouri. Voi reveni cu un articol despre ea imediat ce o termin. Știați că un blog a stat la baza ei? 🙂

DSC05463

Am primit și cărți, de la editura All – Smintiții, Șoseaua Cățelu 42, Urâții, Kim, Facultatea lucrurilor de prisos, Oi înfuriate. Mulțumesc All și Loredana Modoran!

6352_10151171804768862_1108569299_n

 

Și deși scriu cam târziu de acest cadou (l-am primit în toamnă), nu am uitat de el, ba chiar l-am folosit și apreciat – o umbrelă de la iLux. A venit la fix acest cadou, eram în căutarea unei noi umbrele, cele vechi se stricaseră. Și voiam una clasică, frumoasă, fără modele, care să poată fi purtată și la ocazii, și la o simplă ieșire pe afară. Mulțumesc mult echipei iLux – una din puținele firme care m-au impresionat cu profesionalismul lor și cu care aș colabora cu drag oricând.

404663_449841838395375_540929709_n DSC05464

A început sezonul cadourilor. În cazul meu se va termina de-abia după 12 ianuarie, de ziua mea. Aceasta cred că e cea mai frumoasă perioadă a anului pentru mine. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 Comments on Primele cadouri de Crăciun

  1. Sa le stapanesti sanatoasa siu iubita si sa le folosesti la fel! Inseamna ca ai fost tare cuminte anul asta de s-a grabit Mosul sa ajunga la tine. 🙂

    Sunt tare curioasa cum e Soseaua Catelu 42, am auzit lucruri bune. Bine, de fapt sunt curioasa cum sunt toate cartile pe care le-ai primit, presimt ca lista mea de to read o sa se imbogateasca si ea. :))

  2. Ce de cadouri frumoase, sa te bucuri de ele, Mihaela. Si eu am inceput sa primesc daruri dragute care-mi insenineaza de fiecare data ziua. 🙂

    • Multumesc Nice! Da, cadourile, oricum ar fi ele, mici sau mari, ne insenineaza mereu ziua. Ne fac sa ne simtim apreciati.

  3. Eu cred că o să-ți placă cartea, mie mi-a înseninat zilele în care am citit-o 🙂 E fain să ți se reamintească din când în când care-s lucrurile frumoase în viață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.