Tot zic că nu mai fac lepșe, dar unele sunt chiar simpatice, cum ar fi aceasta, preluată de la Hapi.

1. Aștept 2013 pentru că:

Nu-l așteptam în mod deosebit, dar a venit, așa că încerc să-l primesc cu cât mai mult optimism. Îl aștept pentru că vreau ca 2013 să fie anul în care să învăț multe, să mă dezvolt, să fiu un angajat cât mai prețios pentru firma unde lucrez sau voi lucra.

2. La anul m-aș muta o lună în………pentru că:

M-aș muta pe o insulă tropicală, ca să fiu departe de tot stresul, să mă relaxez, să mă bucur de soare și de mare.

3. 2013 ar putea fi diferit pentru că:

Mă așteaptă multe lucruri noi, lucruri pe care nu le-am mai experimentat până acum, lucruri care mă sperie dar care sunt necesare și care cred (și sper) că-mi vor asigura mai multă fericire pe termen lung.

4. Ultima ceartă cu cineva am avut-o pentru că:

Sincer vă spun că nu mai țin minte. Poate dacă ar fi avut loc ieri sau în urmă cu câteva zile, mi-aș fi amintit, dar așa…În plus, nu sunt genul care să țină minte certuri. Dacă ne-am împăcat și ne-am rezolvat problemele, cearta e ștearsă din mintea mea.

5. Sunt dezamăgit/ ă de produsul ……..pentru că:

Nu sunt dezamăgită de niciun produs momentan.

6. Aș mai retrăi luna…….din acest an pentru că:

Aș alege mai degrabă anumite zile sau săptămâni din anumite luni. 🙂 Dar să zicem că septembrie, când am fost în Tenerife. Cred că a fost luna cea mai frumoasă.

7. Sunt mai înțelept/ înteleaptă cu un an pentru că:

M-am liniștit cu gândurile referitoare la carieră, am înțeles că este ok ce am făcut până acum, că am cum și unde să mă dezvolt, că pot fi fericită și mulțumită lucrând în marketing/management.

8. Gratis, în clinica unui estetician as încerca intervenția……..pentru că:

Depinde ce fel de estetician. Dacă e vorba de un chirurg estetician aș alege rinoplastie, pentru că de mult timp mă deranjează felul în care arată nasul meu. Am avut un mic accident în copilărie, am căzut și m-am lovit foarte tare la nas, așa încât acum am deviație de sept iar nasul e un pic deplasat într-o parte. Deși m-am tot gândit la această operație și nu zic încă că nu, n-am să o fac niciodată, deocamdată nu apelez la ea, pentru că nu am probleme de sănătate, respir foarte bine, nu sforăi.

9. As face schimb de job cu…..pentru că:

O mulțime de persoane. Aș vrea să lucrez temporar în mai multe domenii, să văd cam care e treaba. Televiziune, presă, politică, medicină, ș.a. Sunt o persoană curioasă. 🙂

10. La sfârșit de an îmi fac întotdeauna – sau nu-mi fac niciodată un bucket list (lista cu lucruri faine de văzut/făcut/îndeplinit) pentru că :

Îmi fac pentru că-mi place să visez, să sper, să mă gândesc cu optimism la ce urmează să vină. Asta nu înseamnă că stau cu lista în față, stresată să îndeplinesc lucrurile de pe ea, ci că-mi place să mă uit peste un an, să văd ce am reușit să fac și ce nu.

De acum trebuie să-mi fac ordine în gânduri și să mă apuc de pregătit articolul cu dorințele pentru 2013. Sper că această listă să mă ambiționeze să fac cât mai multe, nu vreau ca 2013 să treacă pe lângă mine și să nu-mi aducă nimic nou și bun, vreau să fie un an care la final să mă facă să mă simt mândră de mine.

5 Comments on Leapșa de început de an

 1. Ma bucur ca te simti bine cu locul de munca, eu nu stiu exact cu ce te ocupi dar mi se pare minunat ca ai si satisfactii profesionale si timp liber, timp sa scrii, sa citesti, sa stai cu cei dragi, sa te uiti la filme. Si am vazut pozele de sfarsit de an, pare un colectiv super acolo la tine 🙂

  • Lucrez ca reprezentant de marketing Hapi, dar se combina si cu un pic de resurse umane, management, IT, ceea ce nu e rau, invat cate putin din mai multe domenii – o sa-mi fie de ajutor daca/cand voi conduce o firma. Si da, deocamdata pot spune ca am timp de toate, dar vreau sa-mi mai ofer din timpul liber carierei, sa mai citesc carti de specialitate, sa mai fac niste cursuri, sa invat o limba straina.
   Da, e un colectiv grozav, tanar, vesel. 🙂 Ma bucur ca fac parte din aceasta firma, mai ales stiind ca am ce invata de aici. Pentru mine e foarte important sa stiu ca ma pot dezvolta acolo unde lucrez.

 2. Si eu as alege tot luna septembrie, am vazut niste locuri minunate, asa cum nici in vis nu-mi imaginam sa fie Coasta Dalmata.
  Din pacate nu am fost fericita decat din acest punct de vedere, al locurilor deosebite vizitate, ca in rest am avut ghinion cat carul. In fine, partea urata a lucrurilor nu se spune niciodata, doar se uita. 🙂 Sa zicem ca incerc sa vad doar partea plina a paharului, cu toate ca cea goala e dureroasa.
  Si da, m-as muta o luna in Croatia. 🙂

  • Ma bucur ca ti-a lasat o impresie asa de buna Croatia. Si eu m-as intoarce oricand in Tenerife si da, as locui acolo. Deci nu trebuie sa fie neaparat o insula tropicala, e buna si una subtropicala, ba chiar mai buna, sunt temperaturile mai suportabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.