Primul cadou primit pentru ziua mea de naștere l-am primit ieri seară, de la Enni. Pe Enni am cunoscut-o virtual în urmă cu aproximativ 2-3 săptămâni. Ea mi-a descoperit blogul, mi-a lăsat câteva comentarii și prin intermediul acelor comentarii am descoperit ce minunății de bijuterii handmade realizează sub brandul PersonallyMe. I-am menționat că răspuns la comentariu cât de frumoase sunt acele bijuterii iar Enni, un om deosebit cum este, mi-a transmis că vrea să-mi ofere o astfel de bijuterie, la alegere, cadou de ziua mea. M-a impresionat și faptul că a ținut minte că urmează ziua mea de naștere și că s-a grăbit să-mi trimită cadoul ca să îl am de ziua mea.

Enni, mi-ai făcut o surpriză minunată. Iar bijuteria este…nemaipomenită. Nu mai zic de modul de împachetare, de etichetă, de mesajul de “La mulți ani”, de instrucțiunile de păstrare și întreținere a bijuteriilor din argint. Eu sunt foarte atentă la toate aceste detalii și le apreciez nespus de mult.

Și acum să vă arăt frumosul lănțișor cu pandantiv pe care l-am primit iar după poze vă voi da mai multe detalii despre semnificația lui.

 481160_10151214289583862_1334537622_n307543_10151214305898862_407027018_n

Mi-am ales un pandantiv în formă de inimioară stilizată, inscripționat manual cu numele meu, și un cristal Swarovski Gârneț, care este corespunzător lunii de naștere ianuarie. Pandantivul este însoțit de un lănțișor de argint și a fost oferit într-o cutie foarte frumoasă, împachetată cu mult gust.

DSC05681 DSC05684

În cutie am găsit și câteva instrucțiuni de păstrare și întreținere a bijuteriilor din argint. Cu ocazia asta am aflat și eu câteva lucruri noi și de acum o să știu cum să am mai multă grijă de bijuteriile mele.

Acest cadou este cu atât mai prețios pentru mine cu cât de foarte mult timp căutam un pandantiv cu numele meu. Ba chiar am căutat un pandantiv drăguț măcar cu inițiala mea și nu am găsit. La un moment dat am văzut niște pandantive frumoase cu inițiale la Sabrini dar când am întrebat nu aveau litera M și-n plus, pandantivele erau cu diamante deci presupun că erau și foarte scumpe.

Și acum am acest lănțișor superb care-mi poartă și numele și are și o piatră caracteristică lunii mele de naștere – mi se potrivește perfect! O bijuterie cu adevărat personalizată, o bijuterie care mă reprezintă, o bijuterie care este un cadou perfect!

Enni a avut o idee grozavă, ador toate pandantivele ei și modul lor de prezentare. Pandantivele realizate de ea pot reprezenta cadouri excelente pentru mame (pandantiv cu numele copilului/copiilor), cupluri (pandantiv cu numele celor 2), prietene (pandantiv cu numele ei) și chiar și pentru animalul de companie.

Câteva exemple:

copil

Pandantiv pentru mămici, cu numele copilului și data de naștere.

breslo-1663895-product

TTot pentru mame, pandantiv cu numele copiilor – culoarea și forma pietrelor (se poate opta și pentru perle), precum și fontul se pot alege.

breslo-1664249-product

Cadou pentru iubită (în loc de turnul Eiffel se pot alege și alte desene, în funcție de ceea ce vreți să transmiteți)

breslo-1664927-product

Pandantiv pentru cupluri

breslo-1663809-product

Un alt model de pandantiv, la fel de elegant și frumos

breslo-1663614-product

O altă idee, la fel de interesantă

breslo-1691456-product

Pentru animale de companie

breslo-1668227-product

Și alt tip de pandantiv

Mai sunt și alte modele interesante. Am văzut pandantive și cu 3 nume și 3 pietre, deci se pot face oricum doriți. Iar modul de ambalare e….awwww…

DSC_1001_resize

Creațiile lui Enni le găsiți pe site-ul ei PersonallyMe sau pe Breslo. Enni ne și spune în câteva cuvinte ceea ce înseamnă și presupune PersonallyMe:

Fiecare piesă este lucrată manual, etapă cu etapă. Nu folosesc niciun fel de aparatură, astfel fiecare piesă este unică și irepetabilă.

Poți purta zilnic o bijuterie specială, realizată numai pentru tine, cu orice are semnificație pentru tine: un nume, o dată importantă, un mesaj inspirațional, o declarație făcută lumii întregi.

Bijuteriile Personally ME pot fi cadoul ideal pentru oricine și pentru orice ocazie: mămică, o viitoare mămică, bunică, iubită, iubit, prieteni, șefi, chiar și pentru persoanele “greu de cadorisit”. Oricine va fi cucerit! Ele vor ajunge ambalate într-o cutiuță elegantă, gata de a fi dăruite.

Orice dorință sau idee ai avea și nu o regăsești în magazin, nu ezita să mă contactezi. Împreună vom crea bijuteria TA.

Eu am fost cucerită.

21 Comments on Primul cadou

  1. Toate pandantivele sunt frumoase! 🙂 Iar cadoul pentru tine, minunat! Sa-l porti cu placere, Mihaela. 🙂
    PS
    Ce ma bucur ca ai reintrodus edit comment. 😀 Foarte util. 😛

  2. Colierele Personally ME se adreseaza unor persoane speciale, ce apreciaza semnificatia lor si faptul ca sunt atat de personale… iar tu esti o astfel de persoana 🙂 La multi ani, draga Mihaela, sa il porti cu placere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.