This is Forty! (2012)

wall_desktop_1920x1080_a01

Cică este continuarea filmului Knocked Up, despre viața lui Pete și Debbie, cuplu care în Knocked Up aveau roluri secundare. Eu nu mai țineam minte, am căutat după film informații și mi-am amintit.

Am fost la cinema la acest film și deși cei cu care am fost s-au plâns că filmul a durat cam mult (134 de minute), mie mi-a plăcut. M-am regăsit în anumite scene, m-am și distrat,  au fost destul de multe faze amuzante. E un film la care am și râs, mi-a venit și să lăcrimez ( 😛 ), m-a și întristat. E despre viață, despre relații, despre familie. Și spune pe bune…nu e gata, “happily ever after”, arată că în relațiile de lungă durată, când e vorba și de copii, de bani, de o casă comună, chiar dacă cei doi se iubesc foarte mult mai apar și probleme. Mi-a mai plăcut că arată și aspectul familiei moderne, mai exact acele cazuri când tatăl în vârstă se căsătorește cu o femeie tânără și apar copii care sunt mai tineri decât copiii fratelui/surorii vitrege. Când eram adolescentă astfel de cazuri mă șocau dar acum se poate întâmpla oricui și se întâmplă mai des decât am crede.

Recomand de văzut în cuplu! 🙂

Jack Reacher (2012)

Reacher_Intl_UK_Quad

Alt film văzut la cinema. Cred că dacă îl vedeam acasă mă plictiseam rapid.

Am zis să aleg și un film de acțiune, care să fie mai pe placul băieților. Jack Reacher părea interesant, Tom Cruise juca rolul principal, aveam intrigă, acțiune, suspans…așa că, de ce nu?

Și în general mi-a plăcut. Doar finalul mi s-a părut puțin tras de păr, parcă prea tare încearcă Tom Cruise să arate că el e cel mai tare – cred că și-a propus să fie un Chuck Norris mai arătos. 🙂

Flight (2012)

flight_2012-en-1-801x460_scroller

Un film cu Denzel Washington nu trebuie ratat. Mai ales un film în care Denzel își joacă atât de bine rolul încât este nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal.

Whip Whitaker este un pilot de avion experimentat, respectat de colegii săi. Problema lui este alcoolul însă nu vrea să o recunoască, se simte în putere doar când bea și prin urmare bea și înainte de a pilota avioane comerciale.

Într-una din zile are ghinionul de a se urca la bordul unui avion cu probleme tehnice. În timpul zborului avionul se defectează și doar printr-o minune sau poate datorită experienței sale, Whip reușește să aterizeze avionul, cu un minim de pierderi umane. Din 106 persoane 98 supraviețuiesc. Compania face niște teste ulterioare, cu mai mulți piloți, teste din care reiese că niciunul dintre aceștia nu ar fi reușit să aterizeze în siguranță avionul.

Cu toate că a reușit ceva nemaipomenit, la testele făcute reiese că Whip era băut. Sindicatul încearcă să-l scoată nevinovat, altfel acesta ar riscă ani grei de închisoare.

Dacă vor reuși sau nu, veți afla din film. Îl recomand!

Seven Psychopaths (2012)

Seven-Psychopaths1

Acest film mi s-a părut a fi o comedie din trailer. Cu un pic de acțiune. Dar de fapt e și horror și…ciudat în general. Nu vreau să insist prea mult pe acțiune, în mare e vorba de un grup de escroci care fură câini pentru a primi recompensa. Numai că la un moment dat fură câinele unui mafiot care se apucă să omoare în stânga și în dreapta pentru a-și recupera câinele.

Din descriere pare amuzant, dar vă asigur că e o comedie neagră, plină de sânge și de tot felul de prostii. Nu mi-a plăcut, m-a plictisit, am urmărit doar jumătate.

Ce e fain la filmul ăsta e că are o distribuție de excepție: Colin Farrell, Woody Harrelson, Abbie Cornish, Olga Kurylenko, Christopher Walken.

18 Comments on Filme [12]

  1. pe lista filmelor vazute recent bifez si eu This is 40! Mi-a placut mult filmul: are o latura profunda pe care e greu sa o descrii in cuvinte.

    Acum sunt la filme de Oscar. Sper sa reusesc sa le vad pe cele mai importante pana la decernarea premiilor.

  2. Ce dragut, astept cat mai des asemenea recomandari, imi plac recenziile tale, Mihaela. 🙂 Din lista de azi mi-am notat doar “This is Forty!” Cele horror sau cu prea multa actiune(adorate de baieti) nu sunt(evident) genul meu. 😀

  3. Am fost sambata la This is 40, e ok filmul. Finalul e putin cam dramatic, parca mult prea dramatic, fapt care ii cam ia din nota de comedie buna.

  4. Am vazut si eu Knocked Up, e filmul ala cu Katherine Heigl in rolul principal, nu? Nu stiam ca au facut aceasta continuare. Si in afara de K. Heigh si iubitul ei cu care face copil, alt personaj de care imi aduc aminte este sora mai mare a tipei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.