Gambit-UK-Poster

Gambit (Răzbunare cu stil) a ajuns de curând în cinematografele din Iași. Așteptam cu nerăbdare o comedie, mai ales una în care joacă Colin Firth, pe care îl ador. Dar din păcate am fost dezamăgită și plictisită.

Harry, un curator de artă, vrea să se răzbune pe șeful său imposibil. Va încerca să-l convingă să cumpere un tablou fals de Monet. Complicele său e un bătrânel simpatic care reușește să-i picteze un fals și Nicole (Cameron Diaz), o tânără americancă pe care o atrage promițându-i o sumă mare de bani. Planul părea să fie unul perfect, dar în realitate lucrurile nu au mers chiar așa cum visa Harry. Șeful sau s-a dovedit a fi mai greu de înșelat.

Cam despre asta e vorba în film. Nu mi s-a părut foarte amuzant, mi-a plăcut însă jocul actoricesc al lui Colin Firth. Și cam atât. Să zicem că și finalul a fost oarecum surprinzător, ceea ce a mai îndulcit din dezamăgire.

Concluzia? O comedie ușoară, bună pentru momente de plictiseală.

9 Comments on Gambit (2012)

  1. L-am pus pe lista de asteptare, imi place actiunea, dar si actorii sunt pe gustul meu. Vreau sa-l vad, mai ales ca weekendul se anunta ploios, tocmai bun de stat in casa si vizionat filme. 😛

  2. L-am vazut si eu, cu asteptari reduse, din cauza lui Diaz. A fost un pic mai amuzant decat m-am asteptat eu. Dar tot nu inteleg cine si de ce a venit cu ideea asta “geniala” sa ii cupleze pe Firth si Diaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.