V-am mai scris de Peticel de vreo 3 ori și mă gândeam că o să ziceți că mă repet, dar nu m-am putut abține să nu fac un nou articol. Urmăresc produsele realizate de Peticel și am observat în ultima perioadă foarte multe lucrușoare drăguțe, de exemplu broșe, gentuțe, precum și măștile de dormit care sunt absolut grozave! Mai ales modelele noi, mai elegante, mai mari, cred eu și mai confortabile.

Haideți să vă arăt și câteva imagini, preluate de pe blogul Peticel.

13 10100 3 (1) 1 (1) 86

Datorită apariției pe blog a numeroase articole cu/despre produse handmade, primesc mailuri aproape în fiecare săptămână de la potențiali clienți. Bineînțeles că ei nu citesc cu atenție articolele și au impresia că eu fac aceste produse. Dar nu mă deranjează (foarte mult), îi trimit și eu mai departe unde știu că merită. Și anume la Peticel si la Andreea Glorybox. Sper însă ca pe viitor să se citească mai cu atenție, așa află și ei informația mult mai devreme și nici nu mai trebuie să trimit eu informații. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 Comments on Cele mai drăguțe măști de dormit

 1. Toate modelele sunt frumoase, insa cel cu albastru si floricele este preferatul meu. 🙂 Dar nu am folosit niciodata o masca de dormit, oare cu ajutorul ei as visa mai frumos? As aveam un somn mai odihnitor si as scapa de nedoritele cosmaruri?

  • Mastile de dormit sunt foarte utile pentru atunci cand dormi ziua, in camere luminate, in avion/tren/masina. Adormi mai usor daca e intuneric. Sau daca nu vrei sa te trezesti de dimineata din cauza soarelui puternic.

 2. Multumim, multumim 🙂

  Eu sunt fan Peticel, dar prefer gentile. Acum 3 ani am comandat-o pe prima, acum 2 ani am primit-o pe-a doua. Si de-atunci am si port o singura geanta – geanta cu pisici de la ea 🙂

  Cred ca in curand va trebui totusi sa o schimb. Cu alta geanta Peticel 🙂

  • Cu mare drag Andreea. 🙂 Vreau si eu ca cititorii mei sa fie multumiti, de aceea ii trimit unde trebuie. 🙂
   Da, si gentile sunt foarte dragute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.