923005_484554748280221_1327822747_n

Acum 2 ani vă invitam la evenimentul caritabil Beat of Art organizat împreună cu colegii mei de la masterul de Marketing şi Comunicare în Afaceri. Astăzi este rândul colegilor mei mai tineri să realizeze ceva frumos.

Pe data de 16 mai 2013, ora 19, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”, ieşenii au ocazia de a participa la evenimentul „Speranţă pentru educaţie”. Sub sloganul „Muzică aleasă pentru inimi deschise”, publicul se va bucura de vocea sopranei Felicia Filip, de cântecele corului Cantores Amicitiae şi de interpretarea unor piese la instrumente simfonice a Cvartetului Symphonis. Prezentatorul evenimentului este regizorul şi maestrul Cristian Mihăilescu.

Felicia Filip este cunoscută sub titulatura de „Noua regină a Traviatei”. Celebră datorită timbrului său vocal neobişnuit, este singura cântăreaţă din lume care a câştigat toate premiile importante Mozart. Ambasadori ai păcii şi prieteniei, cei 32 de membri Cantores Amicitiae, împreună cu dirijorul Nicolae Gâscă, au participat la numeroase festivaluri româneşti şi internaţionale. Repertoriul lor cuprinde peste o sută de melodii, dintr-o varietate de genuri muzicale. Cvartetul Symphonis îşi desfăşoară activitatea încă din 2007. Ei se adresează tuturor iubitorilor muzicii de calitate interpretate la vioară, violă şi violoncel.

Regizor, tenor, profesor universitar, publicist, Cristian Mihăilescu a desfăşurat de-a lungul timpului o activitate intensă în sfera culturală. Maestru al prezentărilor, el va fi moderatorul evenimentului „Speranţă pentru educaţie”.

Biletele pentru eveniment sunt puse în vânzare la preţul de 45, respectiv 65 de lei. Acestea pot fi achiziţionate în exclusivitate din Librăriile Cărtureşti Palas Mall şi Cărtureşti Iulius Mall. „Speranţă pentru educaţie” este un eveniment caritabil organizat de Value Team, o echipă de 18 masteranzi ai Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, în colaborare cu Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany şi cu sprijinul Rotaract Iaşi 2000. Banii obţinuţi din vânzarea biletelor vor fi alocaţi renovării şcolii din Liteni, comuna Belceşti, judeţul Iaşi, unde 450 de copii învaţă în condiţii greu de imaginat pentru secolul 21.

Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul oficial www.sperantapentrueducatie.com şi pagina de Facebook www.facebook.com/SperantaPentruEducatie.

1 Comment on Felicia Filip, în concert caritabil la Iaşi

  1. N-am decat cuvinte de lauda despre Felicia Filip. Am avut placerea s-o urmaresc in toamna, in Bucuresti, totul decurgand perfect! Daca era mai aproape, cu siguranta as fi mers din nou la un concert de-al ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.