Quad_poster

Nu mă aşteptam să-mi placă atât de mult. În sfârşit am urmărit o comedie care chiar m-a amuzat, m-a făcut să mă simt bine şi mi-a trezit curiozitatea. Mi-era dor.

În film joacă câţiva actori cunoscuţi, cum ar fi Rose Byrne, Minnie Driver, Anna Faris şi Simon Baker (The Mentalist). Este vorba despre un cuplu, Nat şi Josh, care se căsătoresc după doar 7 luni de relaţie. Prietenii lor nu le dau prea mari şanse de reuşită, mai ales că nu au foarte multe în comun. Pe parcursul unui an de căsnicie, cei doi descoperă că într-adevăr nu sunt compatibili. Nat cunoaşte un tânăr om de afaceri, Guy, care o surprinde cu romantismul său. Josh realizează că fosta sa prietenă Chloe încă îl iubeşte. Ce vor alege ei, dacă îşi vor salva căsnicia sau nu, veţi afla din film.

Îl recomand!

13 Comments on I Give It a Year (2013)

  1. Chiar e misto :)Ieri seara l-am vazut (am asteptat sub pt nevasta). Nu e o capodopera, dar de mult nu am ras asa bine la o comedie.

  2. hello! Am cautat filmul la sugestia ta, dar din pacate nu a fost pe placul meu, e cotat cu 6 pe imdb si nu degeaba. De mult sunt si eu in cautarea unei comedii bune, dar astept linistita sa apara una! O zi frumoasa

    • Imi pare rau ca nu a fost pe placul tau! Si comediile astea sunt gustate diferit. 😛 Mai cauta pe imdb poate gasesti ceva care sa te amuze.

  3. Chiar cautam o comedie de calitate, o comedie care sa ma scoata dintr-o stare mai putin buna. O sa o caut si am sa revin cu un feedback dupa vizionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.