Nu obişnuiesc să particip la concursuri de acest tip, dar Alice pune la bătaie premii atât de faine încât n-am cum să stau deoparte. De această dată este vorba de 3 nopţi de cazare pentru 2 persoane la Hotel Aqua 3* din Băile 1 Mai, cu SPA inclus.

 • 3 lucruri care îţi plac la camere

În primul rând apreciez că este internet în camere. V-am mai povestit că am nevoie de net chiar şi în vacanţe, pentru că am de verificat mailuri şi comenzi.

Un alt lucru care îmi place este dotarea camerelor cu aer condiţionat. Este foarte aiurea să fii în vacanţă şi să nu poţi dormi noaptea pentru că îţi este prea cald.

Îmi mai place şi baia. Din câte am văzut în poze este modernă, curată, dotată cu tot ce ai nevoie.

 • 3 facilităţi ale hotelului care te încântă

Piscina interioară cu jacuzzi este primul lucru pe care l-am observat când am “răsfoit” site-ul. O facilitate care chiar mă încântă.

Interesante sunt şi duşurile emoţionale, nu am încercat până acum aşa ceva şi am mai auzit şi-aş fi curioasă cum este.

Un plus sunt şi aparatele de fitness, pentru o vacanţă mai sportivă şi sănătoasă.

 • Cum ar arăta sejurul tău în Băile 1 Mai?

Aş încerca (în măsura timpului disponibil) tot ce a menţionat Alice. Aş vrea să merg la Peştera Urşilor, n-am avut ocazia până acum. Aş trage o fugă şi până la Băile Felix, este un loc special pentru mine şi nu l-am mai văzut de vreo 12 ani. Şi dacă se poate, da, aş intra un pic şi în Ungaria.

 • Ce ai încerca din oferta hotelului?

Prima dată aş încerca piscina cu jacuzzi. Nu vor rămâne neexplorate nici celelalte tratamente SPA: băile de plante sau duşurile emoţionale.

 • Din ofertele de vară prezentate mai jos tu ce tip de masă preferi în vacanţe: Mic dejun – Demipensiune sau Pensiune completă?

Oferta 1. Extrasezon până în 21 iunie – 7 zile/6 nopţi loc în camera dublă + 1 noapte bonus + SPA inclus + parcare gratuită

 1. 125 euro cazare cu mic dejun
 2. 150 euro cazare cu demipensiune
 3. 180 euro cazare pensiune completă

Oferta 2. În plin sezon după 21 iunie până în 1 septembrie – 5-6 nopţi loc în camera dublă  + 1  noapte bonus + SPA inclus + parcare gratuită

 1. 138 euro cazare cu mic dejun (5 nopţi)
 2. 180 euro cazare cu demipensiune ( 6 nopţi)
 3. 199 euro cazare cu pensiune completa  (6 nopţi)

Cred că demipensiune. Pensiunea completă presupune să ajungi la hotel în timp util pentru cină şi este dificil atunci când vrei să vizitezi, să umbli peste tot.

 • Hotel Aqua pune la dispoziţia clienţilor biciclete! Tu foloseşti bicicletele în vacanţă?

N-am folosit în vacanţe, însă am o bicicletă şi intenţionez să merg mai des cu ea.

Cam astea au fost întrebările. Cine ştie, poate am noroc. 🙂

9 Comments on Relaxare cu stil la Hotel Aqua 3* – asta mi-aş dori

 1. Chiar daca sunt ceva mai costisitoare, daca mergeti mai multi ar fi indicata oferta cu pensiune completa, eu zic ca se merita.
  Succes!

 2. Iti doresc foarte mult noroc, Mihaela, sper sa castigi, hotelul arata foarte bine, e o super ocazie de a petrece cateva zile la Baile 1 Mai. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.