DSC06310

Cel mai frumos mod de a-ţi începe săptămâna? Să găseşti acasă un pacheţel frumos împachetat trimis de cea mai bună prietenă tocmai din Belgia.

L-am desfăcut cu emoţie şi când am văzut conţinutul am zâmbit, mi-am dat seama cât de norocoasă sunt să am o prietenă care mă cunoaşte atât de bine, deşi nu am avut ocazia nici să copilărim împreună, nici să mergem la şcoală împreună şi nici măcar să locuim în acelaşi oraş.

Raluca mi-a făcut cadou jurnalul One Line A Day, pe care mi-l doresc de foarte mult timp. De fapt de când a scris Diana despre el. Eu sunt mare amatoare de jurnale, am început să scriu în ele de la 12 ani şi le-am păstrat pe toate. Jurnalul One Line A Day este cu atât mai deosebit cu cât îţi permite să scrii câteva cuvinte, în fiecare zi, timp de 5 ani. Vă puteţi imagina ce interesant este să citeşti peste un an, doi, despre lucrurile pe care le făceai într-o zi anume.

DSC06308 DSC06309

În pachet am mai găsit un jurnal, un altfel de jurnal, foarte simpatic – One Good Deed A Day. Pentru fiecare zi ai un sfat despre cum ai putea face bine. Plus spaţiu pentru a scrie câteva cuvinte. O să mă ţin şi de acest jurnal.

DSC06302 DSC06304 DSC06305 DSC06307

Alături de cele două jurnale, mostre de ceai şi de parfum, am găsit şi o scrisoare cu un scris frumos (da, ai un scris foarte frumos, să ştii!) şi cu gânduri şi mai frumoase, care m-a emoţionat. Nu credeam că la peste 20 de ani voi cunoaşte o persoană care să-mi devină atât de apropiată. Care să fie atât de sinceră, iubitoare, fără să pretindă ceva în schimb. Care să mă susţină, să mă asculte, să-mi fie prietenă cu adevărat. În zilele noastre şi mai ales la vârsta noastră prietenia sinceră e ceva foarte rar şi de aceea trebuie preţuită.

Îţi mulţumesc Raluca pentru tot! Îţi mulţumesc că-mi eşti prietenă!

12 Comments on Un cadou perfect

  1. Chiar e frumoasa prietenia voastra, ma bucur mult pentru tine, Mihaela. 🙂 Chiar ca e greu de gasit o prietena (total) dezinteresata, devotata, inimoasa, in ziua de azi. Cadoul este chiar dragut, eu am doar un jurnal virtual momentan. 😛

  2. Nici nu stii cat de fericita sunt ca iti place.. Imi amintesc de cate ori m-am intors la libraria aceea frumoasa, sa ma hotarasc intre jurnale… Si n-am putut, le-am luat pe ambele :))
    Puuuuup! Spor la scris si pastrat amintiri :*

  3. Ce cadou frumos! Eu am inceput un jurnal cu o chestie pozitiva pe zi la 1 ianuarie. Din pacate, in martie, dupa un deces din familie, am renuntat sa mai scriu, nu ma mai simteam ok stiind ca incerc sa ascund ceea ce imi statea fix atunci in minte…

  4. Cunosc beneficiile prieteniei neconditionate, am gasit-o cand ma asteptam mai putin si au trecut ani de atunci 🙂
    Sunt foarte frumoase jurnalele. M-ar tenta si pe mine unul dar , nu cred ca mi-ar aduce beneficii si nici nu mai vreau sa car carti in plus , pe unde merg

    • Eu scriu doar acasa in jurnale. Nu le iau in vacante. Bine, daca tu stai luni intregi in alte tari…e mai complicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.