cadouri_perfecteŞtii că cineva drag îşi doreşte foarte mult un anumit obiect. Ai ocazia să îi faci o bucurie şi nu vrei să aştepţi o zi anume (aniversare/onomastică/altă sărbătoare). Cum procedezi?

În cazul meu ştiu că sora mea îşi doreşte foarte mult un portofel. Vrea un portofel cu personalitate, colorat, de piele, încăpător. Portofelul Anuschka de la iLUX.ro ar fi perfect. Este din piele, pictat, bine compartimentat, cuprinde 2 buzunare pentru mici hârtii, o fereastră plastifiată pentru buletin, 2 buzunare deschise, 7 port carduri şi un buzunar mare pentru monezi închis cu fermoar. N-ai nevoie de mai mult.

Portofelul l-aş dărui cu prima ocazie, pentru a o surprinde cu atât mai mult. Aş aştepta un moment de neatenţie din partea ei pentru a-i lua din geantă portofelul folosit acum. Aş merge într-o altă cameră, aş pune toate obiectele din vechiul portofelul în cel nou (acte, bani, carduri, hârtiuţe, s.a.), după care aş împacheta noul portofel şi i-aş pune şi o fundiţă.

Mi-ar plăcea să-i văd expresia feţei când va umbla în geantă şi va descoperi un cadou frumos împachetat. Iar după ce îl va desface şi va vedea noul portofel care deja conţine tot ce are ea nevoie, îi voi mărturisi că eu i-am făcut cadoul şi i-aş povesti şi despre portofel, pentru că acest cadou nu este doar un portofel. Este o mică operă de artă.

Aş vrea să fac astfel de cadouri surpriză tuturor celor dragi. Nu zic, am mai făcut, dar rar. Parcă am uitat să facem cadouri speciale şi fără o ocazie anume iar de surprize nici nu mai zic. Ne grăbim, nu ne mai punem mintea la contribuţie pentru a găsi moduri diferite şi creative de a oferi ceva. Campania iLUX “Cum este cadoul perfect? De vis, cochet plus o surpriză la pachet!”, organizată cu ocazia aniversării a 3 ani de existenţă, îşi propune să ne amintească că un cadou înseamnă mult mai mult decât un simplu obiect oferit, cadoul trebuie să fie o surpriză fie prin conţinut, prin semnificaţie, prin mesajul pe care îl transmite, fie prin modul în care este oferit.

Îmi propun ca pe viitor să investesc mai mult decât bani într-un cadou. Vreau să contribui şi cu o idee, gânduri frumoase, dragoste. Pentru că respectivul cadou să fie pe măsura celui care îl primeşte.

portofel_mare_bifold_din_piele_anuschka_6

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments on Liber la surprize

  1. Ce dragut scenariu, mi-ar placea si mie sa gasesc un astfel de cadou. 🙂 Mai ales ca de curand am constatat ca mi s-a stricat vechiul portofel si acum trebuie sa-mi achizitionez altul… 🙁

  2. Marturisesc din experienta ca portofelele Anusckha sunt absolut superbe, finute, atrag atentia imediat .
    Nu ca ne-am dori sa atragem atentia tuturor celor care ne inconjoara, dar daca-l manevram cu grija e o bijuterie 🙂

  3. Cam piperate preturile (cel putin pentru buzunarul meu) insa recunosc ca arata bestial si probabil nici materialele din care sunt facute nu sunt de lepadat. Mi-ar surade si mie sa primesc un asemenea cadou 😀

  4. E simpatic portofelul…In curand e si ziua unei prietene bune si chiar nu am idee ce pot sa-i fac cadou..am vazut un set frumos format din cercei si un lantisor, cred c-o sa ramana acela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.