ASOCIAŢIA „MANAGEMENTUL VIEŢII” și firma CONEX DISTRIBUTION s-au implicat în ultimele luni în două proiecte de sponsorizare de amploare, pentru comunitatea ieșeană, defavorizată. Primul dintre acestea, “Ajutor pentru un zâmbet” s-a desfășurat în luna mai 2013 și a avut drept scop distribuirea în mod gratuit a unor articole vestimentare către persoane aflate în evidența Centrului Diecezan Caritas Iași. Valoarea totală a sponsorizării a fost de 20.100 lei. Persoanele care au primit sponsorizarea, reprezentând articole vestimentare, au fost bătrâni și persoane cu dizabilități de la Centrul Diecezan Caritas – Iași. Acțiunea prin care s-au împărțit articolele vestimentare, a avut loc la Biserica Catolică Sf.Tereza, Iași, pe data de 16 mai 2013.

Al doilea proiect – “Un copil – un zâmbet” – desfășurat de Asociația Managementul Vieții cu sprijinul firmei CONEX DISTRIBUTION, a avut drept scop distribuirea în mod gratuit de articole vestimentare către copii. Sponsorizarea, concretizată în îmbrăcăminte pentru copii, în valoare de 15455.32 lei s-a adresat copiilor aflați în evidența Organizației Salvați Copiii Iași.

Astfel, în data de 06 iunie 2013, o echipă de voluntari de la Salvați Copiii Iași a ajuns la Ceplenița și Lungani în județul Iași, și au oferit unui număr de 24 de mămici – beneficiare ale programului “Fiecare Copil Contează” – pachete pentru copii, oferite de Asociația Managementul Vieții cu sprijinul Conex Distribution.

În această lună a copiilor, vor fi susținute cu sprijinul donației în bunuri cu o valoare de peste 15.000 lei din partea Conex Distribution și Asociației Managementul Vieții, familiile defavorizate asistate în programele Salvați Copiii Iași.

2 Comments on Campanii umanitare

  1. Sunt de parere ca ar trebui organizate mult mai multe astfel de campanii umanitare pentru ca numarul celor care au nevoie de un sprijin financiar este in continua crestere. Am luat parte si eu, impreuna cu cativa prieteni, la anumite campanii din Bucuresti si sper sa avem ocazia sa dam o mana de ajutor si pe viitor.

  2. Buna ziua, nu stiu cum as vrea sa ma exprim mai bine, dar ma tot roade un gand, baietelul meu va incepe scoala in clasa 1 , ideea este ca venitul unora dintre parintii colegilor lui, majoritatea, nu ne permitem sa facem scimbarile pe care le-am dori la ei in clasa, adica o tabla noua, un copiator, sa schimbam fetele banciolr deja uzate, ne puteti directiona cu un sfat cu cine am putea lua legatura, sau ceva …nu vreau sa treaca timpul si sa para ca nu ne intereseaza viitorul lor prin strictul necesar, va multumesc anticipat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.