iLUX.ro reuşeşte să mă surprindă plăcut de fiecare dată. Reuşesc să facă cele mai frumoase cadouri, semn că se gândesc la noi, că au ajuns să ne cunoască şi că suntem prieteni.

Sâmbătă, de ziua tatălui meu, am fost încântată să primesc şi eu un cadou, frumos ambalat (de nu ştiam cum să-l desfac fără să stric funda sau cutia), în care se găsea o cărticică Helen Exley, cu citate referitoare la nunţi, un bileţel cu mulţumiri şi nu în ultimul rând un stick de 2gb personalizat cu numele meu. Vreau să mulţumesc echipei iLUX.ro pentru gestul lor şi să-i asigur că am apreciat şi m-am bucurat. 🙂

DSC06374 DSC06376DSC06377 DSC06378DSC06380

17 Comments on Surpriza de la iLUX.ro

  1. felicitari este un cadou foarte frumos si util miar place sa am un asemenea stick inscriptionat si eu .

  2. Ne bucuram din suflet, Mihaela, ca am reusit sa te surprindem in mod placut. Sa le folosesti cu placere. Iti multumim pentru cuvintele frumoase si pentru talentul si originalitatea care ne incanta de fiecare data.
    PS: La multi ani, tatalui tau. Multa sanatate si la fel de multe bucurii

  3. Si eu m-am bucurat de surpriza lor iar modul in care sunt ambalate- cu dragoste, grija, atentie – ofera un zambet bonus

  4. Frumos gest, frumos cadou insa eu nu pot sa nu remarc si partea exterioara. iLux se pare ca stiu sa-si ambaleze cadourile intr-un mod foarte placut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.