De ceva timp îmi doresc să-mi cumpăr o rochie cu adevărat deosebită. O rochie neapărat lungă, romantică, frumoasă. O rochie care să mă facă să simt importanţă unui eveniment. O rochie care să înlocuiască rochiţele mele de cocktail, scurte sau midi, care-s drăguţe, care-s bune şi pentru zile de naştere, şi pentru nunţi, şi pentru revelioane, dar care nu ies cu nimic în evidenţă.

Şi o să fac achiziţia asta. Vreau ca anul viitor, la prima petrecere mai serioasă, să port o rochie lungă. Să-mi îndeplinesc şi acest vis.

Din păcate în Iaşi sunt prea puţine magazine cu rochii de ocazie care să-mi placă. Majoritatea au la vânzare nişte rochii hidoase, mult prea colorate, cu prea multe volănaşe, cu prea puţin material acolo unde contează. Când le văd chiar mă întreb cine desenează aşa ceva, cine poate produce aşa ceva. Apoi îmi amintesc că de fapt asta se cere…

Noroc de magazinele online, măcar aici găsesc lucruri care îmi plac cu adevărat. Ştiu că mulţi dintre voi nu îndrăzniţi să cumpăraţi de pe net, de frică că nu se va aşeza bine haina sau nu o să vă placă, dar eu nu-mi fac astfel de griji. Dacă nu vine bine, returnez marfa, nu e problema, dar de obicei ştiu să-mi comand haine care n-au de ce să nu-mi vină bine. Am experienţă de acum. 🙂

Pe site-ul Il Segno amgăsit mai multe modele de rochii elegante care îmi plac. Preferatele mele sunt primele două, pe albastru, cu acel model pe umeri şi pe piept. Sunt superbe, pun în evidenţă corpul şi se aşază foarte frumos. Lasă loc imaginaţiei şi impresionează prin fluiditatea materialului, culori vibrante şi guler tip bijuterie.

Cei de la Il Segno oferă şi posibilitatea ajustării rochiilor şi realizării lor pe altă culoare decât cea prezentată. Asta ca să fii sigură că rochia îţi vine ca turnată. Iar rochiile prezintă şi o garanţie de 30 de zile.

Voi ce tip de rochie alegeţi pentru evenimentele importante (de exemplu nunţi)? Scurte, până la genunchi, lungi? Mulate sau fluide? Negre sau în culori vii?

14 Comments on Rochii pentru evenimente deosebite

  1. Imi plac rochiile fluide si lungi, dar pentru ca sunt micuta de statura nu mi se pare ca mi se aseaza intotdeauna bine una lunga, asa ca mai apelez si la cele pe genunchi. Nu-mi plac rochiile mulate si scurte, in general, dar mai ales in cazul unor evenimente mai speciale.
    In privinta culorilor, am inceput sa le accept cam pe toate, mai putin culorile foarte tipatoare.

    • Asta ma gandeam si eu, dar apoi mi-am luat niste rochii lungi, casual, si am observat ca nu-mi stau rau.

  2. Ultimul model, cel care este blue-marin cred, este mai mult decat super atractiva, este genuld de rochie care s-ar potrivit mai bine la blonde parerea mea.

  3. Depinde…am cateva rochii in dulap care se preteaza la diverse evenimente. De ce depinde ? De cum ma simt eu si de sezon…daca e iarna si ma chemi la nunta as putea sa vin in costum si cu o caciula ruseasca de blana artifiala 🙂
    Imi plac rochiile lungi, fara doar si poate, in ele mai simt cel mai bine in sensul de eleganta, mladioasa, toate cele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.