La fiecare 3-4 săptămâni vă arăt poze cu manichiura mea şi vă povestesc cum îmi aleg modelul de unghii cu gel. Aţi observat că încerc să-mi fac mereu ceva nou, ceva în funcţie de sezon, de sărbători, de starea mea de spirit. De cele mai multe ori mă inspir de pe contul de Facebook al manichiuristei mele, dar acum am descoperit şi un site, mai exact yve.ro, unde se găsesc modele de unghii pentru toate anotimpurile.

Am căutat prin sute de poze cu diverse modele: cu dantelă, colorate, simple, cu sclipici. Cu desene de tot felul, de la brioşe la flori de cireş, palmieri, flori, ş.a. O bună manichiuristă, cu un pic de talent la desen, poate recrea cu uşurinţă aproape orice model. Oana mea este o astfel de persoană aşa încât nu-mi fac griji că modelul nu va ieşi bine.

combine_images

După câteva luni de unghii cu gel simt nevoia să caut modele, să încerc culori noi, desene noi. Sunt însă lucruri la care nu-mi place să experimentez: lungimea unghiilor (le prefer cât mai scurte) şi tipul unghiei (nu-mi plac unghiile rotunde sau ascuţite). Am încercat pietricele pe unghii – nu mi-a plăcut. Am încercat model pe fiecare unghie – mi-a plăcut deşi depinde de desen, uneori poate fi prea încărcat. Am încercat o culoare complet diferită pe inelar – mi-a plăcut. Am avut pe unghii desene cu flori, mărţişoare, palmieri, globuri. Am avut de toate de aceea îmi este greu să găsesc ceva nou.

Ce nu am încercat de când am unghii cu gel sunt unghii simple cu o singură culoare, fără desen. Şi n-aş încerca pentru că dacă voiam aşa ceva, nu-mi puneam gel.

Dacă sunteţi şi voi în pană de idei, ca mine, vă recomand să “răsfoiţi” site-ul, să alegeţi ce vă place şi să mergeţi cu poza la salon. Eu caut prin articole să găsesc un model potrivit pentru viitoarea mea vacanţă. 🙂

7 Comments on Modele pentru unghii cu gel

 1. superbe ,minunate si elegante modele alese de tine sunt insa trista am incercat personal sa mi fac insa am constatat ca ceva nu e bine la cateva ore bune de la aplicarea gelului pe unghie mia aparut o zenzatie usora de mancarime la degete si abia dupa ce am dat gelul jos cred ca sunt alergica nici nustiu cui sa ma adresez in octombrie am un eveniment mare in familie si tare mult as fi vrut sa am unghiute frumoase ,as merge la un salon sa incerc si acolo sa mi fac macar o unghiuta sa vad daca la fel se intanpla ….ufff

  • E greu sa-ti faci singura. Mergi la un profesionist, el stie cel mai bine cum sa aplice gelul astfel incat sa nu afecteze unghia.

 2. E clar ca te-au vrajit. Si eu le-am purtat mai bine de un an….cu mici pauze. Am avut mai putina treaba cu ele: arata bine, lacul rezista mult.
  Iar cu noile tehnici nu e nevoie sa pilesti unghia

  • Da, sunt multumita de faptul ca pot incerca tot felul de modele, de flori…mereu mi-am dorit sa am unghiile cu desene frumoase. 🙂 Si nu strica faptul ca rezista atat de mult, ca mereu unghiile arata ingrijite. In plus, asa m-am dezvatat de rosul unghiilor.

 3. Care ar fi mai exact diferenta dintre unghile date cu gel si cele date doar cu lac?
  Alte variante mai sunt care sa inlocuiasca aceste produse?
  Multumesc anticipat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.